Stoiximan Super League

Σαραβάκος: «Φέτος θα είμαστε καλύτεροι»

Ο Δημήτρης Σαραβάκος, κάνοντας τον απολογισμό της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι «πράσινοι» θα παρουσιαστούν βελτιωμένοι τη νέα σεζόν.

Το δικό του μήνυμα, ενόψει της νέας χρονιάς, έστειλε ο Δημήτρης Σαραβάκος. Η «σημαία» του «τριφυλλιού» και στέλεχος της ομάδας υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί καλύτερος φέτος, ενώ παραδέχθηκε ότι η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι δύσκολη υπόθεση για την ομάδα.

-Ποια είναι η εικόνα που έχετε για την δουλειά που έγινε στην Πολωνία;

«Έχουμε τις βάσεις ως ομάδα, απ’ την περσινή σεζόν. Ολοκληρώσαμε το πρώτο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας μας. Νομίζω πως όλα πήγαν καλά. Για μένα το πιο σημαντικό είναι πως δεν έχουμε τραυματισμούς. Παίξαμε δύο φιλικά, προετοιμαστήκαμε σωστά. Θεωρώ πως θα έχουμε κάποιες προσθήκες παικτών στο ρόστερ μας ακόμη, μία με δύο. Νομίζω πως θα είμαστε έτοιμοι 29 ή 30 Ιουλίου, όταν έρθει η ώρα για το πρώτο ματς των προκριματικών».

-Τι σας άρεσε και τι δεν σας άρεσε;

«Έχουμε ένα συγκεκριμένο στυλ δουλειάς και παιχνιδιού. Δεν αλλάζει αυτό απ’ την περασμένη σεζόν. Σε αυτό θα βασιστούμε. Δεν υπάρχει λοιπόν το αν μου άρεσε κάτι ή αν δεν μου άρεσε κάτι άλλο. Πάντα σε μια ομάδα υπάρχουν πράγματα που δεν θα μου αρέσουν, πάντα υπάρχουν κάποια στοιχεία που μπορείς να βελτιώσεις».

-Με την εμπειρία σας, θεωρείτε πως είναι ικανή να συμμετάσχει στους ομίλους κάποιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης; Επειδή κακά τα ψέματα οι πιθανοί αντίπαλοι είναι δύσκολοι…

«Να βλέπουμε τα πράγματα όπως είναι και πάντα ρεαλιστικά. Είναι πάρα πολύ δύσκολα… Θα δούμε ποια θα είναι η αντίπαλός μας. Θα παίξει σημαντικό ρόλο αυτό. Έχουμε δύο προκριματικούς για το Champions League, οπότε αυτόματα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Το ευχόμαστε και το θέλουμε. Όμως αν δεν γίνει, έχουμε και την δεύτερη επιλογή αυτή του Europa League. Θα έχουμε την ευκαιρία αν δεν τα καταφέρουμε στο Champions League, να μπούμε στο Europa».

-Ο νέος Παναθηναϊκός θα είναι καλύτερος απ’ αυτόν την περασμένης σεζόν και ειδικά απ’ όσα είδαμε στο δεύτερο μισό της;

«Ναι! Δεν θα χάσουμε έδαφος απ’ την αρχή, όπως χάσαμε πέρσι στις πρώτες αγωνιστικές. Θα είμαστε καλύτερα και μιλάω για το ελληνικό πρωτάθλημα».

-Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που εξελίσσεται;

«Εξελίσσεται, έρχονται καινούργια παιδιά. Ανέβηκαν κάποιοι νεαροί απ’ τις ακαδημίες. Συνεχίζουμε… Όλα τα παιδιά έχουν ανέβει επίπεδο. Είμαστε έτοιμη ομάδα απ’ την περσινή σεζόν κιόλας. Θα γίνουν συμπληρώματα φέτος και θα προχωρήσουμε».

-Πέρσι ήρθε το κύπελλο. Φέτος ο κόσμος μπορεί να περιμένει κάτι παραπάνω;

«Είναι πολύ νωρίς. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι. Είναι νωρίς να συζητάμε για πρωτάθλημα και οτιδήποτε άλλο. Θεωρώ πως θα συγκεντρωθούμε σε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε και ότι αποτέλεσμα έρθει ευπρόσδεκτο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x