Χάντμπολ

«Show me the way» με Τσάβι Σαμπάτε!

Ομιλητής στο forum των προπονητών θα είναι ο προπονητής της Βέζπρεμ και της Εθνικής Ουγγαρίας

Η Οργανωτική Επιτροπή του Danaon Cup 2016- Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων (Αργολίδα, 20-25 Ιουνίου), ανακοινώνει ότι με την υποστήριξη του Συνδέσμου Προπονητών Χειροσφαίρισης Ελλάδος (ΣΥΠΧΕ), θα διοργανώσει forum με κεντρικό πρόσωπο τον Τσάβι Σαμπάτε την Τρίτη 21 Ιουνίου στις 14:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου Τολό 2.

Στο «Show me the way Coach Edition» ο σπουδαίος Ισπανός τεχνικός θα μιλήσει για την δική του ιστορία επιτυχίας στη Βέζπρεμ, αλλά και στην Εθνική Ουγγαρίας, την οποία θα οδηγήσει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γαλλίας, έπειτα από την πρόκριση της επί της Σερβίας –με δύο νίκες- στα πλέι οφ της διοργάνωσης που ολοκληρώθηκαν πρόσφατα.

Ο Τσάβι Σαμπάτε –ο οποίος αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2015-2016- θα μεταδώσει τις εμπειρίες και τις γνώσεις του, ενώ θα απαντήσει και στις ερωτήσεις που θα του γίνουν στην συζήτηση εφ’ όλης της ύλης που θα ακολουθήσει.

«Πάνω του όλα τα φώτα του Παγκοσμίου Χάντμπολ»
Ο Πρόεδρος του ΣΥΠΧΕ Δημήτρης Δημητρούλιας επεσήμανε για την διοργάνωση του forum προπονητών:
«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο και προπονητή Τσάβι Σαμπάτε. Το τελευταίο διάστημα έχουν στραφεί πάνω του όλα τα φώτα του Παγκοσμίου Χάντμπολ. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία να αντλήσουμε μέσα από την λάμψη του όσες περισσότερες γνώσεις και πληροφορίες, οι οποίες θα μας φέρουν πιο κοντά στο ευρωπαϊκό χάντμπολ. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένα εποικοδομητικό φόρουμ. Η πρόσκληση που απευθύνουμε σαν ΣΥΠΧΕ είναι ανοιχτή και αφορά όχι μόνο τους προπονητές, αλλά και όλους τους ανθρώπους του αθλήματος που θέλουν να ενημερωθούν και να προβληματιστούν θετικά γύρω από το άθλημα του χάντμπολ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x