Τεχνολογία

Sony Wireless Stereo Headset 2.0, τα ακουστικά του PlayStation

Τα τελευταία χρόνια ο χώρος των gaming headset γνωρίζει πολύ μεγάλη άνθιση.

Τα τελευταία χρόνια ο χώρος των gaming headset γνωρίζει πολύ μεγάλη άνθιση.

Θέλετε η τεράστια επιτυχία των Beats που φοράνε συνεχώς όλοι οι αθλητές, θέλετε η ανάγκη του gamer για απομόνωση από τον υπόλοιπο κόσμο, όπως και να έχει σχεδόν κάθε gamer που σέβεται τον εαυτό του θέλει να έχει στη κατοχή του ένα καλό headset.

Η Sony με το PS4 έχει δώσει την ευκαιρία στους κατόχους της κονσόλας της να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε παραδοσιακό stereo ζεύγος ακουστικών απλά συνδέοντάς το στο DualShock 4, ωστόσο έχει και μια ακόμα πρόταση για όσους θέλουν κάτι διαφορετικό, χωρίς καλώδια και με επιπλέον δυνατότητες.

Κάπως έτσι παρουσιάστηκε το Wireless Stereo Headset 2.0, το οποίο εδώ και μερικές μέρες είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά.

Ένα όμορφο headset, στα χρώματα του PlayStation 4 (μπλέ/μαύρο) με δυνατότητα ασύρματης λειτουργίας, συμβατότητα με PS3/PS4 αλλά επίσης PC και mobile συσκευές και τιμή που βρίσκεται γύρω στα €90.

Το πακέτο έρχεται ντυμένο στα χρώματα του PlayStation 4 και ανοίγοντάς το πέφτουμε αμέσως πάνω στα ίδια τα ακουστικά.

Μέσα στο κουτί περιλαμβάνεται επίσης ένα πακέτο με manual και εγγυήσεις καθώς και απαραίτητα καλώδια, όπως το mini USB για φόρτιση και επικοινωνία με τα PS3/PS4, ένα 3,5mm-σε-3,5mm καλώδιο για την επίτευξη αναλογικής σύνδεσης και το USB dongle που κάνει τα ακουστικά να λειτουργούν ασύρματα με τα PS3/PS4 αλλά και PC/Mac.

Τα ίδια τα ακουστικά είναι από τα πλέον όμορφα και ταυτόχρονα εντυπωσιακά που έχουμε δοκιμάσει.

Το βάρος τους είναι σχετικά χαμηλό, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι ενσωματώνουν και επαναφορτιζόμενη μπαταρία και ακολουθούν μια σχετικά unibody σχεδίαση.

Διαβάστε τη συνέχεια της παρουσίασης εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x