Στέφανος Χάρης

Ποια ήταν η πρόβλεψη του Αλέφαντου για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ;

Μετά το «καλώς τα παιδιά, καλώς τα 3-0» ο Νίκος Αλέφαντος το τερμάτισε, προβλέποντας κάτι ακόμα καλύτερο.

Όπως θα θυμάσαι αγαπητέ αναγνώστη πριν από λίγα χρόνια ο Νίκος Αλέφαντος είχε γράψει ιστορία με τις προβλέψεις του για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Ο πολυνίκης τεχνικός Παρασκευή έλεγε «καλώς τα παιδιά 3-0» για τον ΠΑΟΚ, «Πεθάνανε οι 1.15, ο Σαλπιγγίδης είναι για τη Β’ Εθνική» για τον «Σάλπι» και για τον Αναστασιάδη ότι είναι ανεύθυνος…

Τρεις μέρες αργότερα, μετά το 1-2 του ΠΑΟΚ ο κορυφαίος Έλληνας τεχνικός με τόλουπ που θα ζήλευε και ο Ιωάννης Μελισσανίδης μίλησε για τον
εκπληκτικό ΠΑΟΚ, τον παικταρά Σαλπιγγίδη και τον κορυφαίο προπονητή, Άγγελο Αναστασιάδη…

Ο «Αλέ»,dear τήρησε και φέτος την παράδοση, δίνοντας τις επιτυχημένες του προβλέψεις για το μεγάλο ντέρμπι. Πριν σου αποκαλύψω το πόρισμα της μαγικής του σφαίρας θα σου μεταφέρω και τις άλλες σοφές τοποθετήσεις του, καθώς ο «Μεγαλέφαντος» μίλησε για τα πάντα όλα:

Για τον Νίκο Παππά και τις τηλεοπτικές άδειες:«Έβαψε και τα μαλλιά ο Παππάς μαύρα, τα ‘βαψε μαύρα και βγήκε να κάνει την ωραιοπάθεια. Άσε ρε Παππά. Σε λίγο θα μπαίνετε και στα σπίτια να λέτε “σήμερα θα κάνετε σεξ, αύριο δεν θα κάνετε”».

Για την Αστάνα:«Έρχεται ένα γίδι προπονητής, αυτός του Καστάνα και σε 10 λεπτά έφαγε 4 γκολ. Τι είναι αυτά ρε;».

Για τον Παναθηναϊκό και το παιχνίδι του με τη Σταντάρ:«Σε αδίκησε η διαιτησία; Γιατί; Αφού δυο γκολ έβαλε ο Ιμπάργκος χθες».

Για τους παίκτες του ΠΑΟΚ:«Δεν γίνεται για ΠΑΟΚ ο Αθανασιάδης. Δεν γίνεται για ΠΑΟΚ ο Κουλούρης» (Για το ΠΑΣΟΚ αντίθετα γίνεται και παραγίνεται).

Για τον προπονητή του «τριφυλλιού»:«Ο Τραπατσόνις στον Παναθηναϊκό έχει αυτή τη γραβάτα λες και είναι Αρεοπαγίτης».

Για τον μυρωδιά τον Γκουαρντιόλα:«Πήγε ο κύριος καράφλας που λέγεται Γκουαρντιόλο να παίξει με τη Μπαρτσελόνα έτσι. Πάρε τα 4 και λίγα είναι. Κοίτα ρε άνθρωπος που παίρνει 20 εκατομμύρια το χρόνο».

Για τον Στάριτς ή Στέρλινγκ:«Έχεις τον Στάριτς, όχι τον Στάριτς, τον Στρέλινγκ της Λίβερπουλ, της Τσέλσι, της Σίτι (γκοοοοοολ) της Λίβερπουλ (άκυρος ο πανηγυρισμός), είναι παίχτης αυτός; Ε μα μωρέ τώρα με τονφλωράτορα, τον τσίκι, τσίκι, είναι ποδοσφαιριστής αυτός;».

Για τον Αρσέν Βενγκέρ:«Μου ‘πε ο Ουζουνίδης ότι θέλει να πάει να δει τον Βενγκέρ. Τι να του πει ο Βενγκέρ μωρέ πλάκα κάνουμε; Ποιος Βενγκέρ τώρα; Ξέρεις ποιος μ’ αρέσει; Ο Βενγκέρ. Πετάει ο πουσ@#@».

Για τον παίκτη του ΠΑΟΚ που πρέπει να παίξει πίσω απ’ τον κυνηγό:«Ο Μπουσβάρτ θα παίξει εκεί σαν τον Οζίλ στην Άρσεναλ».

Και ύστερα απ’ το ορεκτικό λατρεμένε αναγνώστη περνάμε και στο κυρίως πιάτο. Ο Νίκος Αλέφαντος δεν χρειάστηκε να το σκεφτεί πολύ. Πήρε φόρα και του έδωσε να καταλάβει. Μετά το «καλώς τα παιδιά, καλώς τα 3-0» ήρθε το «καλώς τα παιδιά 4-0»:

«Άμα παίξει ο Κανιάς και ο Τζήμιρος θα φάει τέσσερα γκολ ο ΠΑΟΚ, στο λέει ο Αλέφαντος». Άλλη μια μεγάλη δικαίωση για τον κορυφαίο των κορυφαίων…

Και ο Κανιάς έπαιξε και ο Τζήμιρος (πρωτοξάδελφος του Θάνου Τζήμερου) δικαιώνοντας απόλυτα τη νέα προφητεία του «Αλέ». Και του χρόνου…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x