Τεχνολογία

Stikey, το ελληνικό gadget που θα κάνει θραύση!

Το Stikey είναι δημιούργημα της τριμελούς ομάδας dcubed που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα.

Το Stikey είναι δημιούργημα της τριμελούς ομάδας dcubed που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα. Πρόκειται, εκ πρώτης όψεως, για απλό μπρελόκ που είναι έτοιμο να υποδεχθεί τα κλειδιά σας, αλλά οι φιλοδοξίες του ξεπερνούν τη βασική αυτή λειτουργία.

Ο σχεδιασμός του είναι τέτοιος ώστε να κρατά τακτοποιημένα και γερά τα καλώδια που κουβαλάμε συνήθως μαζί μας για χάρη των φορητών συσκευών μας.

Η πραγματική του ουσία βέβαια κρύβεται στο μαγνήτη που ενσωματώνει. Αυτός του επιτρέπει να “κολλήσει” σε μεταλλικές επιφάνειες για να σταθούν κάπου τα κλειδιά, αλλά και στην πλάτη μεταλλικών smartphones.

Στεκούμενο κάθετα στην πίσω επιφάνεια του τηλεφώνου, μπορεί να το κρατήσει σε οριζόντιο ή και κάθετο προσανατολισμό, με τη μετάβαση από το ένα σενάριο στο άλλο να γίνεται με μια κίνηση και χωρίς μετατόπιση του ίδιου του μαγνήτη.

Ακόμη και η συσκευασία θέλει να είναι χρήσιμη αφού η φάση της είναι ένας ακόμη μαγνήτης. Αυτός μπορεί να κολλήσει κανονικά σε κάποια επιφάνεια και να χρησιμοποιηθεί ως mount για το εκάστοτε smartphone.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε ένα σχετικό video εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x