Γενικά

Subbuteo-Grand Prix της Σκωτίας με χρώμα ελληνικό

Με δυο ελληνικές διακρίσεις σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, ολοκληρώθηκε το Διεθνές Τουρνουά Subbuteo-Grand Prix της Σκωτίας.

Το Σαββατοκύριακο 11 & 12 Απριλίου, μια ελληνική ομάδα (Αθηναϊκός), συμμετείχε στο διεθνές τουρνουά Subbuteo-Grand Prix της Σκωτίας, που διεξήχθη στη Γλασκόβη.

Στο τουρνουά έλαβαν μέρος αθλητές από Σκωτία, Αγγλία, Ιταλία, Μάλτα, Ελλάδα κ.α. Η γαλανόλευκη αποστολή, αποτελούμενη από τέσσερις Αθλητές, επέστρεψε με τις βαλίτσες της γεμάτες τρόπαια.

inner

Πιο συγκεκριμένα, στην κατηγορία Ατομικού, στον τελικό, συμμετείχαν δυο Έλληνες αθλητές, ο Κώστας Σεσσές και ο Δημήτρης Κοσμόπουλος, με τελικό νικητή τον Κώστα Σεσσέ!

inner

Στην κατηγορία ομαδικού, η ομάδα του Αθηναϊκού, με τους Αλιάδη, Αγγελίνα Γ., Σεσσέ & Κοσμόπουλο, νίκησε στον τελικό την Αγγλική LONDON ESSEX.

inner

Στα εγχώρια δρώμενα, το σαββατοκύριακο 18 & 19 Απριλίου, διεξάγεται το ατομικό πρωτάθλημα Ελλάδας Subbuteo όλων των κατηγοριών (Κ12, Κ15, Κ19, Όπεν, Γυναικών, Βετεράνων), ξεκινώντας από τα προκριματικά του Σαββάτου έως το απόγευμα της Κυριακής, με αποκορύφωμα τον Μεγάλο Τελικό της Όπεν κατηγορίας.

Λεπτομέρειες για το Πρωτάθλημα μπορείτε να βρείτε στον επίσημο διαδικτυακό χώρο της Ένωση Ελληνικού Επιτραπέζιου Ποδοσφαίρου (www.uhtf.gr).

Οι φωτογραφίες είναι από το Τουρνουά της Γλασκόβης.

Επιμέλεια: Μιχάλης Λιάλιαρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x