TV

Survivor: Άλλαξαν τα δεδομένα! Αυτοί είναι οι νέοι κανόνες στα αγωνίσματα…

Δείτε πως θα διεξάγονται από εδώ και στο εξής τα αγωνίσματα στο ριάλιτι επιβίωσης!

Ο τραυματισμός που υπέστη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη άλλαξε τα δεδομένα στο Survivor και πλέον τα αγωνίσματα γίνονται ατομικά. Ο κάθε παίκτης θα παίζει με όλους ανεξαρτήτως και μόνο ένας θα καταφέρνει να κερδίζει το πολυπόθητο έπαθλο.

«Είχαμε στο μυαλό μας ότι θα μπορούν να αγωνίζονται και οι δύο. Ο τραυματισμός της Ευρυδίκης αλλάζει πλέον τα δεδομένα. Για αυτό από σήμερα και μέχρι το τέλος του φετινού Survivor, το παιχνίδι γίνεται ατομικό. Από εδώ και πέρα λοιπόν, νικητής σε κάθε αγώνισμα, θα είναι μόνο ένας παίκτης», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης στους παίκτες πριν ξεκινήσει το αγώνισμα.

Ο κάθε παίκτης, λοιπόν, θα έχει πέντε ζωές. Κάθε φορά που θα χάνει, θα του αφαιρείται και μία, ενώ σε περίπτωση που τις χάσει όλες, τότε αυτομάτως βγαίνει από τα αγώνισμα. Μεγάλος νικητής θα ανακηρύσσεται ο παίκτης που θα καταφέρει να κρατήσει έστω και μία ζωή.

Survivor: Τρεις παίκτες στο ξενοδοχείο – Ποιοι περνούν στον ημιτελικό;

Ποιοι θα καταφέρουν τώρα που το παιχνίδι γυρνά σε ατομικό να φτάσουν στην τετράδα του ημιτελικού του Survivor; Τα spoilers ξεκίνησαν και εμείς σας τα μεταφέρουμε με επιφύλαξη, όπως παρουσιάστηκαν στην εκπομπή La biri biri. Εκεί η Κλεοπάτρα Πατλάκη ανέφερε πως τρία άτομα βρίσκονται στο ξενοδοχείο, οι δύο γυναίκες και ένας άντρας. Δηλαδή Σάρα Εσκενάζυ και Ευρυδίκη Βαλαβάνη παρουσιάζονται να έχουν αποχωρήσει σίγουρα. Όσον αφορά στον άντρα που πιθανώς βρίσκεται στο ξενοδοχείο οι εκπομπή αναφέρθηκε σε δύο ονόματα τον Γιάννη Σπαλιάρα και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Έχουν γυριστεί οι αποχωρήσεις. Έχουν μείνει οι τέσσερις παίκτες που θα πάνε στον ημιτελικό του Survivor. Εμείς ξέρουμε ότι αυτή τη στιγμή και πάντα σας λέω κρατήστε και μια επιφύλαξη, στο ξενοδοχείο βρίσκονται Σάρα Εσκενάζυ, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ένας άντρας. Είναι ο Σπαλιάρας ή είναι ο Βασάλος» ανέφερε συγκεκριμένα η Κλεοπάτρα Πατλάκη. Αν επαληθευτεί αυτό, θα άφηνε στην τελική τετράδα του ημιτελικού του Survivor Γιώργο Αγγελόπουλο, Κώστα Αναγνωστόπουλο, Μάριος Ιωαννίδη και Κωνσταντίνο Βασάλο ή τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Πηγή: Zappit.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x