TV

Survivor: Άναψαν ξανά τα αίματα μεταξύ Αγγελόπουλου και Σπαλιάρα-Τι έγινε στο συμβούλιο

Συζητήθηκε ξανά στο συμβούλιο η διαφωνία ανάμεσα στον Γιάννη Σπαλιάρα και τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Αφορμή για νέο γύρο έντασης πυροδότησε η ερώτηση του Σάκη Τανιμανίδη για τον καβγά του Γιώργου Αγγελόπουλου και του Γιάννη Σπαλιάρα στο επεισόδιο του Survivor την Κυριακή.

Κατά το συμβούλιο του νησιού, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στο έντονο περιστατικό, το οποίο πυροδότησε μία ατάκα που είπε το μοντέλο μετά τη νίκη των Μαχητών στο αγώνισμα, την οποία ο Ντάνος παρεξήγησε.

«Εγώ έκανα μία κίνηση απευθυνόμενος σε σένα. Ο Γιώργος ήταν μετά την ήττα, παρεξήγησε. Μετά την ήττα υπάρχουν νεύρα. Προχωράμε, οι σχέσεις μας είναι μια χαρά. Μπορεί να ξαναγίνει πάνω στην ένταση του αγώνα. Δεν θα κρίνω έναν άνθρωπο από μία στιγμή», ανέφερε ο Γιάννης.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος υποστήριξε πως «επειδή υπάρχει πείνα και κόπωση, καλό θα είναι να είμαστε προσεκτικοί. Δεν πίστευα ποτέ ότι ο Γιάννης θα έκανε μία κίνηση που θα προσβάλει. Καλό, όμως, θα είναι, όλοι να σεβόμαστε και να είμαστε πιο προσεκτικοί».

Παίρνοντας ξανά τον λόγο, το μοντέλο ξεκαθάρισε πως «δεν έγινε κάτι επίτηδες για να προκαλέσουμε κάποιον», ενώ, όταν ο Σάκης ρώτησε τον Γιώργο γιατί αντέδρασε τόσο έντονα μετά από έναν πανηγυρισμό τη στιγμή που, όντας πρώην ποδοσφαιριστής, έχει δει ανάλογα περιστατικά, εκείνος είπε, μεταξύ άλλων, ότι «απαιτώ να είμαστε προσεκτικοί».



Πηγή: peoplegreece.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x