TV

Survivor: Έφυγε και δεύτερος παίκτης!

Μετά τη Μαριάννα Καλλιέργη αποχώρησε και δεύτερος παίκτης από το «Survivor», αλλά αυτή τη φορά από την ομάδα των «Μαχητών» και μάλιστα οικειοθελώς!

Η Μαριάννα Καλέργη ήταν η πρώτη που αποχώρησε από το «Survivor» και τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο σύμφωνα με την ψήφο του κοινού.

Παρόλα αυτά από το χθεσινό επεισόδιο απώλειες δεν μέτρησε μόνο η ομάδα των «Διασήμων» αλλά και η ομάδα των «Μαχητών» που έμεινε με 11 παίκτες. Η Δημήτρης Πασχούλας αποχώρησε οικειοθελώς, αφού δεν μπορούσε να συνηθίσει στη νέα πραγματικότητα του νησιού.

Αν και στη δοκιμασία της Παρασκευής οι «Διάσημοι» ήταν νικητές και πήραν το έπαθλό τους που ήταν τρία κιλά ρύζι, οι αντεγκλήσεις δεν έλειψαν.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου είχε μία «κόντρα» με τον Γιάννη Σπαλιάρα που όπως φαίνεται επηρέασε και άλλα μέλη της ομάδας. Το γεγονός αυτό αποτυπώθηκε στο Συμβούλιο του Νησιού δια στόματος Στέλιου Χανταμπάκη που δήλωσε ότι αν ψήφιζε πάλι θα πρότεινε για αποχώρηση τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Η συνέχεια την Κυριακή με μία νέα δοκιμασία για τις δύο ομάδες που σίγουρα θα τους βοηθήσει να κάνουν τη διαβίωσή τους καλύτερη στο νησί.

Κυριακή «Survivor» στις 8:50 το βράδυ στον ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x