TV

Survivor: Ο Πάνος Αργιανίδης απαντά για την «κωλοτούμπα» με τους χαρακτηρισμούς του στον Σπαλιάρα

Την ημέρα πριν την ανακοίνωση της αποχώρησης του Πάνου Αργιανίδη είχαν ξεσπάσει αντιδράσεις με όσα συνέβησαν στο αγώνισμα επάθλου.

Την ημέρα πριν την ανακοίνωση της αποχώρησης του Πάνου Αργιανίδη είχαν ξεσπάσει αντιδράσεις με όσα συνέβησαν στο αγώνισμα επάθλου. Συγκεκριμένα σε στιγμιότυπο του Survivor ενώ είχαμε δει σε αγώνισμα τον Πάνο να συμφωνεί με την άποψη του Bo εναντίον του Γιάννη Σπαλιάρα, λίγο μετά έκανε «κωλοτούμπα» ολκής ανταλλάσσοντας μπλούζες με τον συμπαίκτη του και μιλώντας με τα καλύτερα λόγια.

Τι έχει να πει λοιπόν ο πρώην παίκτης του reality για τη συνολική του στάση και το εν λόγω περιστατικό;

«Οι σχέσεις μου με το Γιάννη είναι πάρα πολύ καλές. Υπάρχουν πολλά στιγμιότυπα που δεν έχουν παιχτεί… Έχουν γίνει πολλά και πολλές ώρες συζήτησης στην παραλία πριν και τον τρόπο με τον οποίο ο Γιάννης θα “πάρει” τη δική μου θέση, γιατί είχα προαίσθηση ότι θα φύγω», ανέφερε αρχικά ο μάνατζερ ράγκμπι.

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε για το πισωγύρισμα και τον τρόπο σκέψης του, η οποία εν τέλει ήταν αποτέλεσμα στρατηγικής! Αναλυτικά εξήγησε: «Εγώ θα πω έναν τρόπο που σκέφτηκα σε δευτερόλεπτα, που ήταν στρατηγική για μένα. Οι διάσημοι είναι 8 παίκτες στη συγκεκριμένη περίπτωση και εμείς 6, ενώ σε δύο εβδομάδες έχουμε ένωση. Αν εγώ συμφωνήσω με μία άποψη των επωνύμων, τότε αυτόματα στην ένωση θα υπάρξει μία συμμαχία πολλών ψήφων εναντίων ανθρώπων που δεν ταιριάζεις πολύ. Αν διαφωνήσεις πάς σε μία ένωση που έχεις 8 ψήφους και θα βγει σίγουρα προτεινόμενος κάποιος από τους Μαχητές. Σκοπός λοιπόν, είτε το πιστεύετε είτε όχι, είναι πώς θα προστατέψεις τον εαυτό σου και την ομάδα σου. Μπορεί κάποιοι να μην το πιστέψουν. Το σέβομαι. Εγώ έκρινα ότι εκείνη τη στιγμή πρέπει να ταυτιστεί η άποψή μου με κάτι, που αργότερα θα με κάνει δυνατό».

Δείτε το απόσπασμα.


Πηγή: Peoplegreece.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x