TV

Survivor Πανόραμα: Η συγκλονιστική περιγραφή της Σάρας Εσκενάζυ για το τροχαίο και το όραμα που είδε

Η Σάρα Εσκενάζυ βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη, Survivor Πανόραμα και μίλησε για τους τέσσερις μήνες που πέρασε στον Άγιο Δομίνικο και για όλα όσα έζησε εκεί.

Η ηθοποιός και παίκτρια των Μαχητών δε χάνει ποτέ το χαμόγελο και την αισιοδοξία της ότι κι αν συμβεί. Η μόνη στιγμή που είδαμε τη Σάρα σοκαρισμένη και φοβισμένη ήταν όταν έγινε το τροχαίο ατύχημα.

Γεγονός που επιβεβαίωσε και η ίδια στην εκπομπή Survivor Πανόραμα. Η Σάρα περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές και αποκάλυψε για πρώτη φορά το όραμα που είδε τη στιγμή της σύγκρουσης.

«Εγώ είχα σοκαριστεί. Ήταν πολύ δύσκολο», είπε και με τρεμάμενη σχεδόν φωνή περιέγραψε τι συνέβη. «Στο αυτοκίνητο καθόμασταν εγώ, η Ελισσάβετ και η Ειρήνη, είχαμε αλλάξει θέση εκείνη την ημέρα – αν καθόμασταν στην κανονική πλευρά θα ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα γιατί θα είχαμε χτυπήσει – κάποια στιγμή ακούω ένα θόρυβο και μετά το μπαμ», είπε και συνέχισε αποκαλύπτοντας πως «εκείνη τη στιγμή είδα τους γονείς μου να έρχονται κατά πάνω μου χεράκι χεράκι, σαν κάτι να με προστάτευε».

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:



Πηγή: Peoplegreece.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x