Τένις

Tα πολυτελή διαμερίσματα που αγόρασε ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο Σόχο (pics)

Στο μέλλον, ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα ξέρει πού να μείνει όταν θα συμμετέχει στα επόμενα πρωταθλήματα του US Open.

Η Wall Street Journal αποκαλύπτει ότι ο Σέρβος μόλις αγόρασε δύο διαμερίσματα σε ένα κτίριο που βρίσκεται στην καρδιά του Μανχάταν, έναντι 11 εκατομμυρίων ευρώ. Βρίσκειται ακόμη υπό κατασκευή το υπερπολυτελές κτίριο 30 ορόφων και θα είναι έτοιμο το 2018.

Πρόκειται ουσιαστικά για δίδυμους πύργους, στο 565 Broome στη συνοικία Soho του Μανχάταν, συγκλονιστικής ομορφιάς, τους οποίους σχεδίασε ο ιταλός αρχιτέκτονας Renzo Piano.



«Λατρεύω το σχέδιο αυτών των δύο πύργων και το μέρος είναι μοναδικό. Η Νέα Υόρκη και το Μαϊάμι βρίκονται στη λίστα των ταξιδιών μου κάθε χρόνο και είναι φανταστικά μέρη», σχολίασε ο «Nole» ο οποίος στα διαμερίσματά του θα έχει εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα και ειδικό χώρο για τα παιδιά. Επίσης τα διαμερίσματα διαθέτουν εσωτερικό κήπο, κήπο στην ταράτσα και απίστευτη θέα στον ποταμό Χάντσον και στις συνοικίες Σόχο και Τριμπέκα.







Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν χρειάστηκε να αδειάσει τον λογαριασμό του για να αγοράσει αυτά τα διαμερίσματα ούτε να κάνει τρέλες. Από την αρχή της καριέρας του έχει κερδίσει πάνω από 107 εκατομύρια δολάρια, ενώ αυξάνει τα κεφάλαιά του με διαφημιστικά συμβόλαια μακράς διάρκειας, αξίας 34 εκατομυρίων δολαρίων για το 2016.











Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x