TV

The Voice: Μεγάλος νικητής ο Κώστας Αγέρης! (pics-vids)

Ο Κώστας Αγέρης, ο Πόντιος τραγουδιστής, κατάφερε να ξεχωρίσει και να κερδίσει στο δεύτερο κύκλο του ελληνικού Voice. Δείτε όλες τις εμφανίσεις και τις εκπλήξεις του μουσικού σόου του ΑΝΤ1.

Με ένα ξέφρενο πάρτι ξεκίνησε ο μεγάλος τελικός του Voice, αφού η Xenia Ghali ήταν στα decks και κατάφερε να ξεσηκώσει το κοινό που ήταν στο στούντιο και τους τηλεθεατές που παρακολουθούσαν από το σπίτι.

Δεν ήταν μόνη της, όμως, η διάσημη Ελληνίδα DJ, αφού τη συνόδευαν με τις φωνές τους τα παιδιά που πέρασαν στα live του μουσικού τάλεντ σόου του ΑΝΤ1 και τραγούδησαν το «Counting Stars».



Μετά το τέλος της έναρξης ο Γιώργος Λιάγκας καλωσόρισε τους τηλεθεατές, το κοινό και φυσικά τους τέσσερις κόουτς. Όμως τα πειράγματα ήταν περισσότερα για τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος γιόρτασε για πρώτη φορά τη γιορτή του πατέρα, αφού πριν από λίγους μήνες η Υβόννη Μπόσνιακ έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί στον κόσμο.



Στη συνέχεια, έγινε σύνδεση με τα παρασκήνια, όπου ο Θέμης Γεωργαντάς μετέφερε το κλίμα από τους τέσσερις φιναλίστ, συνομίλησε με την Xenia Ghali και έκανε πλάκα με όσα παιδιά είχαν περάσει από το Voice.





Το διαγωνιστικό μέρος ξεκίνησε με την Άννα Βιλανίδη από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή που είπε το «Ποιος Από Τους Δυο» που έγραψαν ο Δημήτρης Κοντόπουλος και η Βάγια Καλαντζή. Στη συνέχεια, κόουτς και «μαθήτρια» ανέβηκαν μαζί στη σκηνή και τραγούδησαν το «Greatest Love Of All».





Σειρά είχε ο Κώστας Αγέρης από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου με το «Πώς Το 'Παθα Αυτό» του Κυριάκου Παπαδόπουλου και του Ηλία Φιλίππου. Λίγα λεπτά αργότερα οι δυο τους ερμήνευσαν το «Σου γράφω ένα γράμμα».





Από την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου ο Νεκτάριος Μαλλάς ήταν εκείνος που ξεχώρισε και στον τελικό είπε το «Ζητάς πολλά» σε μουσική και στίχους του Αλέξανδρου Κούρου. Δασκάλα και μαθητής τραγούδησαν στη συνέχεια το «Δε μιλάμε».





Το διαγωνιστικό μέρος ολοκληρώθηκε με τη Κατερίνα Καμπανέλλη από την ομάδα του Μιχάλη Κουϊνέλη με το «Να Κρυφτώ», ένα τραγούδι που έγραψε ο ίδιος! Στη συνέχεια, οι δυο τους τραγούδησαν μαζί το «Αναδρομικά».





Λίγο πριν από την ανακοίνωση του πρώτου διαγωνιζόμενου που αποχωρεί η Δέσποινα Βανδή παρουσίασε το νέο της τραγούδι με τίτλο «Τι σημασία τώρα έχει».



Πρώτη αποχώρησε η Κατερίνα Καμπανέλλη.



Ο Αντώνης Ρέμος παρουσίασε και εκείνος το καινούργιο του κομμάτι «Λένε», το οποίο φέρει τη μουσική του Γιώργου Σαμπάνη σε στίχους του Νίκου Μωραΐτη.



Στη σκηνή ανέβηκαν ξανά οι τρεις φιναλίστ, τραγουδώντας τα κομμάτια που τους άνοιξαν την πόρτα για το Voice, στις blind auditions.







Στη σκηνή ανέβηκε ο Πάνος Μουζουράκης που τραγούδησε το κομμάτι «Στόχος», ενώ σε ένα ντουέτο με την Αρετή Κοσμίδου ερμήνευσαν το τραγούδι «Φτάνει».





Λίγη ώρα αργότερα επέστρεψε πάλι στη σκηνή του «Voice» με το τραγούδι «One last breath» σε remix του Θέμη Γεωργαντά!



Επόμενος διαγωνιζόμενος που αποχώρησε ήταν ο Νεκτάριος Μαλλάς.



Λίγο πριν από το μεγάλο φινάλε του μουσικού σόου ανέβηκαν στη σκηνή ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή, είκοσι χρόνια μετά από την τελευταία τους συνεργασία.

Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Κώστας Αγέρης! Ο πόντιος τραγουδιστής κέρδισε ως έπαθλο ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Universal αλλά και ένα αυτοκίνητο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x