Νέα μοντέλα

To Ateca X-Perience στο Παρίσι

Πρόκειται για μία άσκηση εξέλιξης που αναδεικνύει τις δυνατότητες της οικογένειας Ateca, ενώ ταυτόχρονα τονίζει την πιο περιπετειώδη, εκτός δρόμου πλευρά του, ξεπερνώντας όλα τα συμβατικά όρια.

Κι ενώ σε λίγες ημέρες η εισαγωγική της Seat στην Ελλάδα, θα παρουσιάσει το πρώτο SUV στην ιστορία της μάρκας, το νέο Ateca που θα πωλείται από τα τέλη του χρόνου, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού (1-16 Οκτωβρίου 2016), η Seat θα παρουσιάζει το Ateca X-Perience. Πρόκειται για μία άσκηση εξέλιξης που αναδεικνύει τις δυνατότητες της οικογένειας Ateca, ενώ ταυτόχρονα τονίζει την πιο περιπετειώδη, εκτός δρόμου πλευρά του, ξεπερνώντας όλα τα συμβατικά όρια.

Το Ateca X-Perience διαθέτει μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, ειδική ρύθμιση ανάρτησης, ελαστικά all-road, νέους προφυλακτήρες, ανθεκτικό χρώμα βαφής, ξεχωριστές ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, κινητήρα πετρελαίου 2.0 TDI - 190hp, 7-τάχυτο κιβώτιο DSG με χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι, σύστημα 4Drive με συμπλέκτη Haldex και προηγμένο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης XDS...

Περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x