Games

To Call of Duty: Advanced Warfare στη μεγαλύτερη δυνατή ανάλυση

Το Call of Duty Advanced Warface κυκλοφόρησε σε όλο τον κόσμο και εμείς στο Enternity αρχίζουμε την κάλυψη του με το πρώτο gameplay video σε Max Settings.

Το Call of Duty Advanced Warface κυκλοφόρησε σε όλο τον κόσμο και εμείς εδώ στο Enternity αρχίζουμε την κάλυψη για το παιχνίδι με τον παραδοσιακότερο τρόπο που δεν είναι άλλος από το πρώτο gameplay video σε Max Settings. Θα ακολουθήσει φυσικά η ανάλυση από το Digital Foundry, ενώ θα έχουμε και το review μας (με video review), αφού πρώτα ασχοληθούμε αρκετά και με το multiplayer κομμάτι του τίτλου. Προς το παρόν όμως θα ασχοληθούμε με την PC έκδοση που ξεκινήσαμε να παίζουμε και η οποία είναι με διαφορά η καλύτερη από όλες.

Σε αντίθεση με το περσινό Call of Duty που... μας έσπασε τα νεύρα στο PC, φέτος η δουλειά που έχει γίνει είναι εξαιρετική. Τρομερό optimization, πλήθος από επιλογές στη ρύθμιση γραφικών και άψογο 60fps gameplay με ενεργοποιημένο AntiAliasing σε ανάλυση 1440p και με όλα τα εφέ στο μέγιστο. Μάλιστα, στο ανανεωμένο μας σύστημα με τον Core i7 4790K και την 980GTX, τόσο η CPU όσο και η GPU είχαν ακόμα περιθώρια, με την κάρτα γραφικών να είναι "φορτωμένη" στο 50%. Αυτό σημαίνει πως ακόμα και ενεργοποιώντας 2x ή και 4x supersampling AntiAliasing, μια κάρτα αρκεί για max settings gameplay.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να δείτε το video σε 60fps πρέπει να έχετε Chrome ή IE και να επιλέξετε ανάλυση 1080p60 από το ειδικό γρανάζι στον player. Ο Firefox δεν υποστηρίζει 60fps και εμφανίζει επιλογή ανάλυσης μέχρι 720p. Το βίντεο καταγράφηκε και ανέβηκε σε 1440p/60fps, αλλά προφανώς το YouTube δεν υποστηρίζει ακόμα τα 60fps σε αναλύσεις άνω του 1080p.



Διαβάστε τη συνέχεια της τεχνικής μας ανάλυσης εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x