Τεχνολογία

To Facebook κάνει το Messenger πλατφόρμα

Σαν να δικαιολογείται λίγο παραπάνω πλέον η πρότερη απόφαση της Facebook να αντιμετωπίσει το Facebook Messenger ως αυτόνομο προϊόν.

Σαν να δικαιολογείται λίγο παραπάνω πλέον η πρότερη απόφαση της Facebook να αντιμετωπίσει το Facebook Messenger ως αυτόνομο προϊόν.

Στην F8, την εκδήλωση της ίδιας της εταιρείας δηλαδή, αποκαλύφθηκε ότι η εφαρμογή αυτή μετατρέπεται πλέον σε πλατφόρμα που φιλοδοξεί να σταθεί απέναντι σε άλλες όπως Viber και LINE.

Μέσα στην ίδια την εφαρμογή πλέον εμφανίζονται συντομεύσεις προς εφαρμογές τρίτων που συνεργάζονται με το προϊόν της Facebook.

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί κάποιος να κατεβάσει το Giphy, να διαλέξει κάποιο gif, να δει τις επαφές του στο Facebook, να επιλέξει την κατάλληλη και να στείλει εκεί την επιλογή του.

Το παράξενο στην πράξη βέβαια είναι ότι όλο αυτό συνοδεύεται από εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών. Το “Send” δηλαδή σημαίνει ότι κλείνει η μια εφαρμογή και ανοίγει πάλι η πρώτη.

Πέραν της αμφιβόλου λογικής εργονομίας, η κίνηση της εταιρείας έχει και διαφορετικό σκοπό.

Οι χρήστες θα μπορούν πλέον να επικοινωνούν με εταιρείες μέσω Messenger, ακόμη και να ζητούν να αποστέλλονται εκεί σημαντικές πληροφορίες, όπως η πορεία ενός δέματος, οι αλλαγές σε πτήσεις και λοιπά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x