Βόλεϊ

To πάλεψε... για λίγο η ΑΕΚ

Στην Αυστρία σταμάτησε η πορεία της ΑΕΚ στο CEV Cup, μετά την ηττα με 3-1 απ' την Ποστ Σβέσατ, στους «32» της διοργάνωσης.

Νωρίς ολοκληρώθηκε το ευρωπαϊκό ταξίδι στο CEV Cup για την ΑΕΚ, η οποία αποκλείστηκε μετά την ήττα με 3-1 σετ (25-23, 23-25, 25-12, 25-15) απ' την Ποστ Σβέσατ για τους «32» του θεσμού.

Στο πρώτο σετ οι «κιτρινόμαυρες» ήταν ανταγωνιστικές, όμως το προβάδισμα πήρε η Ποστ Σβέσατ 25-23, ενώ στο δεύτερο το συγκρότημα του Απόστολου Οικονόμου ισοφάρισε σε 1-1 (23-25).

Όλα κρίθηκαν στο τρίτο σετ, όταν από το 14-12 η γηπεδούχος ομάδα «έτρεξε» σερί 13-0(!) και τελείωσε το σετ με 25-12. Aπό κει και πέρα, έγινε εμφανής τόσο η κούραση, όσο και οι απουσίες των Φερνάντες και Γιόσοβιτς, με την ΑΕΚ να «παραδίνεται» στους αντιπάλους.

Τα δυσάρεστα δεν σταματούν εκεί για την ΑΕΚ αφού η Δήμητρα Γιακουμή αποχώτησε απ' τον αγωνιστικό χώρο με πρόβλημα στο γαστροκνήμιο.

Πλέον ο «δικέφαλος» θα συνεχίσει την πορεία του στην Ευρώπη στο Challenge Cup, έχοντας μια ακόμα ευκαιρία για να φτάσει μακριά.

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Γιακουμή, Παπαφωτίου, Καβαθά, Κρουκ, Ιβάνοβα, Ρόγκα, Λαδένη, Πασσιά, Τοτσίδου, Φάκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x