Επικαιρότητα

To Σάββατο απολογούνται οι «7» για την απαγωγή Λεμπιδάκη (pics)

Το Σάββατο απολογούνται οι επτά συλληφθέντες για την απαγωγή Λεμπιδάκη. Αντιμέτωποι με βαριές κατηγορίες. Αποδοκιμάστηκαν από τους Κρητικούς.

Αντιμέτωποι με βαρύτατες κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος βρίσκονται οι 7 βασικοί κατηγορούμενοι στην υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, οι οποίοι το απόγευμα της Τρίτης οδηγήθηκαν κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Δικαστικό Μέγαρο. Οι συλληφθέντες θα απολογηθούν το Σάββατο.

Χθες το απόγευμα μεταφέρθηκαν στα Δικαστήρια Ηρακλείου οι 7 άνδρες που έχουν συλληφθεί ενώ από την πίσω πόρτα έβαλαν οι αστυνομικοί, στο κτίριο, το ανήλικο κορίτσι. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θανάση Γαλήνα, που έχει την ευθύνη όλης της υπόθεσης και του αντιεισαγγελέα που χειριζόταν την υπόθεση από την αρχή, Στάθη Θεοφανίδη. Παρόντες είναι και δικηγόροι από το Ρέθυμνο.

Οι απαγωγείς έτυχαν των αποδοκιμασιών του κόσμου, που από νωρίς είχε συγκεντρωθεί έξω και γύρω από τα Δικαστήρια Ηρακλείου.

«Ντροπή σας», «ντροπή σας αλήτες» φώναζαν οι συγκεντρωμένοι πολίτες, που περίμεναν την κλούβα με τους συλληφθέντες δεξιά και αριστερά του δρόμου. «Μας ντροπιάσατε» έλεγαν κάποιοι άλλοι, αρκετοί εκ των οποίων, όπως αναφέρουν καταστηματάρχες της περιοχής, είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο από το μεσημέρι αναμένοντας τους φερόμενους ως απαγωγείς του Μιχάλη Λεμπιδάκη.














Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x