Γενικά

Tο smart electric drive με επιδότηση αγοράς

Στόχος της Μercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε είναι να επενδύει συνεχώς σε νέες τεχνολογίες και καινοτόμες ιδέες.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο και με αφορμή την έλευση του smart electric drive στην ελληνική αγορά, η Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε συμβάλλει καθημερινά στην προώθηση της ηλεκτροκίνησης.

Η συνεργασία της Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. με την ELPEDISON είναι ένα ακόμη βήμα προς αυτή την κατεύθυνση καθώς οι δύο εταιρείες μοιράζονται το ίδιο όραμα και φιλοσοφία όσον αφορά το μέλλον της ηλεκτροκίνησης στη χώρα μας. Ως αποτέλεσμα, δημιουργήθηκε η ειδική έκδοση smart for two electric drive ELPEDISON με βασικό όφελος για τον πελάτη την περαιτέρω μείωση της τιμής του οχήματος.

Έτσι, το smart for two electric drive ELPEDISON καθιστά την αμιγώς ηλεκτροκίνητη οδήγηση ακόμα πιο προσιτή, ακόμα πιο συμφέρουσα στο ευρύ κοινό καθώς με τη σημαντική συμβολή της ELPEDISON μπορεί να αποκτηθεί από €18.500.

Επιπλέον, με το πρωτοποριακό πρόγραμμαsmart 4U δίνεται η ευκαιρία σε όλους να αποκτήσουν το smart electric drive ELPEDISON με 249 ευρώ το μήνα και να απολαύσουν τους ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους χρηματοδότησης διατηρώντας το πλεονέκτημα των πολλαπλών επιλογών στη λήξη της χρηματοδότησης...

www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x