Μετά τη δεύτερη θέση στο ράλι Φινλανδίας φαίνεται πως η Toyota και η Hyundai θέλουν να έχουν για την επόμενη σεζόν τον Έβανς στις ομάδες τους.

Ο Ουαλός οδηγός της M-Sport στο ράλι Φινλανδίας ήταν μόλις επτά δέκατα πίσω από τον Λάπι, ενώ δεύτερος ήταν και στο ράλι Αργεντινής. Ο Έβανς βρίσκεται στην έκτη θέση της κατάταξης του πρωταθλήματος του WRC.

Θετικά σχόλια για τον οδηγό της M-Sport, μετά το φινλανδικό ράλι έκανε ο πρόεδρος της Toyota, Τόμι Μάκινεν, λέγοντας: «Οδήγησε πολύ καλά και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα κάνει την επόμενη σεζόν. Υπάρχει πάντα ενδιαφέρον για νέους οδηγούς που είναι ικανοί να πετύχουν καλά αποτελέσματα σαν αυτό, θα μας ενδιέφερε να μιλήσουμε μαζί του για την επόμενη χρονιά».

Ο πρόεδρος της M-Sport, Μαλκόλμ Γουίλσον έκανε σαφές ότι ο Έβανς θα παραμείνει στην ομάδα, επισημαίνοντας ότι: «Ο Έλφιν δεν θα πάει πουθενά. Το καλύτερο σενάριο για εμένα είναι να κρατήσω την ομάδα όπως είναι, κάτι που σημαίνει ότι θα παραμείνει και ο Έλφιν. Είμαι εντυπωσιασμένος από αυτά που είδα από εκείνον στη Φινλανδία».

Επιμέλεια: Περικλής Καλογερόπουλος

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ