WRC

Toyota και Hyundai θέλουν τον Έβανς για το 2018

Toyota και Hyundai έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να εντάξουν τον Έλφιν Έβανς στις ομάδες τους για την επόμενη σεζόν του WRC.

Μετά τη δεύτερη θέση στο ράλι Φινλανδίας φαίνεται πως η Toyota και η Hyundai θέλουν να έχουν για την επόμενη σεζόν τον Έβανς στις ομάδες τους.

Ο Ουαλός οδηγός της M-Sport στο ράλι Φινλανδίας ήταν μόλις επτά δέκατα πίσω από τον Λάπι, ενώ δεύτερος ήταν και στο ράλι Αργεντινής. Ο Έβανς βρίσκεται στην έκτη θέση της κατάταξης του πρωταθλήματος του WRC.

Θετικά σχόλια για τον οδηγό της M-Sport, μετά το φινλανδικό ράλι έκανε ο πρόεδρος της Toyota, Τόμι Μάκινεν, λέγοντας: «Οδήγησε πολύ καλά και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα κάνει την επόμενη σεζόν. Υπάρχει πάντα ενδιαφέρον για νέους οδηγούς που είναι ικανοί να πετύχουν καλά αποτελέσματα σαν αυτό, θα μας ενδιέφερε να μιλήσουμε μαζί του για την επόμενη χρονιά».

Ο πρόεδρος της M-Sport, Μαλκόλμ Γουίλσον έκανε σαφές ότι ο Έβανς θα παραμείνει στην ομάδα, επισημαίνοντας ότι: «Ο Έλφιν δεν θα πάει πουθενά. Το καλύτερο σενάριο για εμένα είναι να κρατήσω την ομάδα όπως είναι, κάτι που σημαίνει ότι θα παραμείνει και ο Έλφιν. Είμαι εντυπωσιασμένος από αυτά που είδα από εκείνον στη Φινλανδία».

Επιμέλεια: Περικλής Καλογερόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x