Betmasters

Under οι ΗΠΑ, θα το παλέψει η Δομινικανή Δημοκρατία

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr το Under πόντων στην αναμέτρηση του Παγκοσμίου μπάσκετ ανάμεσα στην Αμερική και τη Νέα Ζηλανδία, κοντράροντας το υψηλό line.

Για μία ακόμη φορά το όριο πόντων σε παιχνίδι των Ηνωμένων Πολιτειών βγήκε ψηλά. Συγκεκριμένα στους 179,5 πόντους: Χαμηλότερο από το 184,5 με τους Φινλανδούς (σημειώθηκαν 169) και υψηλότερο από το 174,5 με τους Τούρκους (σημειώθηκαν 175)! Το ζήτημα είναι πόσο θα σκοράρουν οι Νεοζηλανδοί στην αναμέτρηση. Εκεί θα κριθεί το Under/Over. Οι Τούρκοι δυσκόλεψαν τις ΗΠΑ για μεγάλο κομμάτι του αγώνα κι έφθασαν τους 77, επίδοση που αν έρθει από την ομάδα της Ωκεανίας θα βγει το Over πανηγυρικά.

Οι Αμερικανοί... έχουν 110 περίπου, με γνώμονα το τι πέτυχαν με τη Φινλανδία και με το ποια επίδοση θα μπορούσαν να πιάσουν με τους Τούρκους, όπου σε μία απλώς καλή ημέρα σκόραραν 98! Όσο προχωρά η φάση των ομίλων είναι και θέμα διάθεσης, μια και την πρωτιά στον τρίτο όμιλο δεν τη χάνουν ενώ το ενδεχόμενο να μην κερδίσουν κάποιο ματς δεν υφίσταται στη φάση αυτή. Το line των 179,5 πόντων είναι ξεκάθαρο: Όποιος βλέπει πώς η Νέα Ζηλανδία μπορεί να ξεπεράσει τους 70 πόντους ας προτιμήσει το "διπλό" με 43,5 χάντικαπ. Αλλιώς το Under είναι το πιθανότερο ενδεχόμενο.

Το άλλο παιχνίδι του γκρουπ, μεταξύ Φινλανδίας και Δομινικανής Δημοκρατίας, συγκεντρώνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον αφού όποια κερδίσει φθάνει τις δύο νίκες και βάζει θεμέλια πρόκρισης. Ειδικά αν οι Φινλανδοί πάρουν το ματς, μετά και τη νίκη επί της Ουκρανίας, τότε την τέταρτη θέση την πλησιάζουν πολύ. Οι Δομινικανοί έκαναν το αυτονόητο με τη Νέα Ζηλανδία, αλλά το έργο τους δυσκολεύει στη συνέχεια με Τούρκους και Αμερικάνους. Η ήττα από την Ουκρανία στην πρεμιέρα, λογικά, θα τους κοστίσει, ενώ... τελειώνουν αν δεν πάρουν τη νίκη με τους Ευρωπαίους. Έχουν και το χάντικαπ των 4,5 πόντων, επομένως για ένα κλειστό ματς που περιμένουμε αξίζουν ποντάρισμα.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
733. ΗΠΑ - ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ: UNDER 179,5 (1,80)
735. ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ - ΔΟΜΙΝΙΚΑΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (+4,5): 2 (1,80)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x