Betmasters

Under σε Μπράγκα και «Λεωφόρο»

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr δύο παιχνίδια με λίγα γκολ από το πορτογαλικό πρωτάθλημα και την ελληνική Σούπερ Λιγκ.

Mόνο εύκολο δεν είναι το ματς της Μπράγκα με την Πάσος Φερέιρα για την Πριμέιρα Λίγκα. Η βαθμολογική απόσταση των δύο αντιπάλων το αποδεικνύει αυτό. Έτσι κι αλλιώς δεν θα πάμε σε σημείο αλλά σε επιλογή στα γκολ, η οποία προκύπτει από τις επιδόσεις αμφοτέρων. Η άμυνα της Μπράγκα είναι το δυνατό της σημείο, με μπροστάρη τον πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού Αντρέ Πίντο που έφυγε κακήν κακώς από την Ελλάδα!

Ο Πίντο κάνει απίθανη χρονιά, έχει συνεισφέρει τα μέγιστα στα, μόλις, δύο γκολ παθητικό της Μπράγκα στο «Μιουνισιπάλ» με τις μετοχές του να έχουν εκτοξευθεί στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο της χώρας. Η Πάσος είναι εξίσου μετρημένη ομάδα, με ιδιαίτερη προσοχή στα μετόπισθεν κι αυτός είναι ο λόγος που βρίσκεται τόσο ψηλά στη βαθμολογία, για τα δεδομένα της πάντα.

Η τιμωρία του γκολτζή επιθετικού Μπρούνο Μορέιρα (6 γκολ στο πρωτάθλημα) αποδυναμώνει και την επίθεσή της, επομένως φαντάζει πολύ λογικό το σενάριο να πάει να παίξει στην Μπράγκα για την ισοπαλία. Αυτό το σενάριο δίνει υπόσταση στο χαμηλό Under 2,5 του 1,60. Όσον αφορά την αναμέτρηση της «Λεωφόρου» περιμένουμε την Κέρκυρα μαχητική, όπως και στην Τούμπα όπου θα μπορούσε κάλλιστα να πάρει αποτέλεσμα από τον ΠΑΟΚ!

Ακολούθησε η νίκη επί του Εργοτέλη (3-1 με ανατροπή) που δείχνει πώς η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου είναι σε καλό φεγγάρι. Για τον Παναθηναϊκό του Γιάννη Αναστασίου δεν θα είναι εύκολη η αποστολή, μια και τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση των παικτών των «πράσινων» είναι συνεχόμενα και ουδείς γνωρίζει τι μπορεί να περιμένει. Σίγουρα στην καλή τους ημέρα οι γηπεδούχοι είναι σούπερ φαβορί!

Χωρίς τον Μάρκους Μπεργκ, που έμεινε ξανά εκτός αποστολής, με την «τεσσάρα» από την Ξάνθη στην πλάτη και με την αναγκαιότητα νίκης να τον βαραίνει (αν θέλει να μείνει κοντά σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό) το άγχος, όμως, θα είναι σημαντικός αντίπαλος. Λογικότατο να κριθεί το ματς στα λίγα γκολ, με το ενδεχόμενο αυτό να «προβλέπει» είτε την έκπληξη είτε τη δύσκολη νίκη του «τριφυλλιού».

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
309. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ: UNDER 2,5 (2,00)
310. ΜΠΡΑΓΚΑ – ΠΑΣΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ: UNDER 2,5 (1,60)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x