Betmasters

Under στο «Γκούντισον Παρκ» και Λέικερς

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr τα λίγα γκολ στο Έβερτον-ΚΠΡ και το «διπλό» του Λος Άντζελες από το ΝΒΑ.

Η Έβερτον των δύο νικών εντός έδρας απέναντι στην ΚΠΡ, που εκτός «Λόφτους Ρόουντ» δεν έχει πόντο και δύο γκολ ενεργητικό! Αν μη τι άλλο ένας γρίφος για δυνατούς λύτες το ζευγάρι, υπό την έννοια πώς τα «ζαχαρωτά» δεν μπορούν να υποστηρίξουν αποδόσεις 1,40 με τα όσα έχουν πετύχει ως τώρα ενώ και οι Λονδρέζοι μοιάζουν εξαιρετικά αδύναμοι εκτός έδρας ώστε ν΄ αξίζουν το ρίσκο μας. Η απουσία του πιο πιστού τους σκόρερ, φέτος, καθιστά ακόμη πιο δύσκολη τη θέση τους.

Ο Τσάρλι Όστιν είναι τιμωρημένος και δεν θ΄ αγωνιστεί, με τον κόουτς Μαρτίνες να έχει επίσης προβλήματα ν΄ αντιμετωπίσει. Ο Μπάρι είναι τιμωρημένος, ΜακΚάρθι, Νέισμιθ και Γκίμπσον θα περάσουν τεστ ετοιμότητας, ενώ καλά φαίνεται να είναι τα νέα για τον αμυντικό Στόουνς που, λογικά, θα μπει στην τελική 18άδα. Οι φιλοξενούμενοι του Χάρι Ρέντναπ, χωρίς τον Όστιν, θα παίξουν για τον πόντο κάτι που προϋποθέτει καλή άμυνα. Η Έβερτον σκοράρει από… μηδέν έως δύο γκολ στο τσακίρ κέφι. Το 1,90 του Under 2,5 δεν είναι κακό.

Η δυάδα θα κλείσει με το «διπλό» των Λέικερς στην Ιντιάνα. Το Λος Άντζελες διανύει καλό φεγγάρι με τρεις σερί νίκες, εκ των οποίων η μία ήταν το 110-112 στην παράταση επί των Πρωταθλητών Σπερς. Οι Πέισερς είναι στις οκτώ διαδοχικές ήττες κι ομολογουμένως έχει μία λογική να κυνηγήσει κάποιος την επιστροφή τους στις νίκες. Το +5,5, πάντως, είναι αβαντάζ που θωρακίζει το «διπλό». Για τον Κόμπε Μπράιαντ είναι κορυφαίο διάστημα μετά τους 26 πόντους που πέτυχε στη νίκη στη Μινεσότα (94-100). Έφθασε τους 32.310 πόντους καριέρας, ξεπέρασε τον τεράστιο Μάικλ Τζόρνταν και ψυχολογικά αυτός ο άθλος (πλέον είναι ο τρίτος σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ) θα τον βοηθήσει στη συνέχεια. Όπως και τους Λέικερς!

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
304. ΕΒΕΡΤΟΝ – ΚΠΡ: UNDER 2,5 (1,90)
835. ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΪΣΕΡΣ – ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΛΕΪΚΕΡΣ (+5,5): 2 (1,80)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x