F1

«Unfair από την Red Bull»

Η McLaren υποστηρίζει ότι η Red Bull δεν τήρησε τον νέο κανονισμό και έστελνε κωδικοποιημένα μηνύματα στον Ρικιάρντο κατά τη διάρκεια του γκραν-πρι της Σιγκαπούρης.

Παρατράγουδα… μια ημέρα μετά το γκραν-πρι της Σιγκαπούρης. Ο υπεύθυνος της McLaren κατηγορεί την Red Bull ότι δεν εφάρμοσε τον νέο κανονισμό για την απαγόρευση μηνυμάτων από την ομάδα προς τους πιλότους κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Ο υπεύθυνος της αγώνων της McLaren, Ερίκ Μπουγιέ τόνισε πως η Red Bull χορηγούσε πληροφορίες χρήσιμες για την εξέλιξη του αγώνα στον Ρικιάρντο, μέσω κωδικοποιημένων μηνυμάτων.

«Ναι νομίζω πως ήταν κωδικοποιημένα. Εξαρτάται από την Παγκόσμια Ομοσπονδία εάν θέλει να κάνει κάτι, δεν μπορώ εγώ να πω κάτι», τόνισε και συνέχισε:

«Ήταν ένα περίεργο μήνυμα… Μια φορά, θα ήταν εντάξει. Αλλά δύο – τρεις φορές το ίδιο μήνυμα είναι λίγο περίεργο», τόνισε.

Ωστόσο, ο αντιπρόσωπος της Red Bull απάντησε ότι δεν συνέβη κάτι τέτοιο και πως όλες οι πληροφορίες της οποίες μετέφερε η ομάδα στον Ρικιάρντο ήταν μέσα στο επιτρεπόμενο πλαίσιο. Κάτι που υποστηρίζει και η FIA…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x