Αγγλία

Up the Reds! (video)

Μία «υπερηχητική» Λίβερπουλ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Ντόρτμουντ, την οποία διέσυρε με σκορ 4-0 σε φιλικό –πρόβα τζενεράλε- στο «Άνφιλντ»! Βασικός ο Παπασταθόπουλος με την Μπορούσια.

Η πανέτοιμη και η… ανέτοιμη! Με τον καλύτερο και πιο εμφατικό τρόπο ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Λίβερπουλ, συντρίβοντας με σκορ 4-0 την Ντόρτμουντ, ενόψει της πρεμιέρας της στην Πρέμιερ Λιγκ κόντρα στη Σαουθάμπτον (17/8)!

Αντίθετα, πολύ κακή εικόνα για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, η οποία την προσεχή Τετάρτη (13/8) θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν Μονάχου στο γερμανικό Σούπερ Καπ. Βασικός ξεκίνησε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο.

inner

Μόλις στο 10ο λεπτό ο Ντάνιελ Στάριτζ άνοιξε το σκορ, με τον νεοαποκτηθέντα Ντέγιαν Λόβρεν να κάνει –τέσσερα λεπτά αργότερα- το 2-0 στην πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα των «κόκκινων»! Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι, με τον Κουτίνιο να δίνει προβάδισμα τριών τερμάτων στην ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς στο 49’ και τον Χέντερσον να ολοκληρώνει το θρίαμβο στο 61ο λεπτό!

Οι συνθέσεις:

Λίβερπουλ (Ρότζερς): Μινιολέ, Μανκίγιο (85’ Κέλι), Σκρτελ, Λόβρεν, Τζόνσον (62’ Ενρίκε), Τζέραρντ, Τσαν, Χέντερσον, Στέρλινγκ, Κουτίνιο (73’ Ίμπε), Στάριτζ (75’ Λάμπερτ).

Ντόρτμουντ (Κλοπ): Λάνγκερακ, Πίζτσεκ (58’ Γκροσκρόιτζ), Παπασταθόπουλος, Γκίντερ, Σμέλτσερ, Κελ (46’ Μπέντερ), Κιρχ (46’ Χόφμαν), Μχιταριάν (64’ Γι), Ομπαμεγιάνγκ (71’ Μπαντόφσκι), Γιόγιτς (77’ Αρμίνι), Ράμος (46’ Ιμόμπιλε).







Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x