Μουντομπάσκετ 2014

Vamos… Εθνική στη Web-Tv

Η Εθνική μπάσκεταρχίζει σήμερα το ταξίδι της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας και η Web Tv θα την συντροφεύει, μέσω της εκπομπής «Vamos», που θα μεταδίδεται σε Live Streaming μετά τους αγώνες της.

Ώρα Παγκόσμιου Κυπέλλου, ώρα Εθνικής ομάδας μπάσκετ. Η καρδιά όλων των φίλων της πορτοκαλί θεάς, θα χτυπάει από σήμερα Σάββατο (30/08) στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα στην Σεβίλλη, εκεί όπου ο Φώτης Κατσικάρης και οι δώδεκα διεθνείς παίκτες, θα προσπαθήσουν να φέρουν ξανά την επίσημη αγαπημένη στο δρόμο των επιτυχιών.

Το www.sportfm.gr, θα συντροφεύσει τη πορεία της Εθνικής με μία ειδική εκπομπή, που θα προβάλετε ζωντανά λίγη ώρα μετά το τέλος των αγώνων της στην Ισπανία. Οι απεσταλμένοι της κορυφαίας αθλητικής ιστοσελίδας, Χρήστος Ρομπόλης και Μιχάλης Λεάνης, σχολιάζουν τα αποτελέσματα της Εθνικής και μεταφέρουν το κλίμα και τα τελευταία νέα από το Παγκόσμιο κύπελλο.

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις των παικτών, βίντεο με την ατμόσφαιρα στην Ισπανία, τα αποτελέσματα, τις βαθμολογίες και τα σενάρια πρόκρισης, αλλά και τα νέα-παρουσίαση των αντιπάλων του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Ποντάρετε εύστοχα με τις στοιχηματικές προτάσεις που θα υπάρχουν στην εκπομπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Vamos! Η εκπομπή που σας βάζει για τα καλά σε ρυθμούς Μουντομπάσκετ και Εθνικής ομάδας. Πρεμιέρα το Σάββατο, μετά το τέλος του αγώνα Ελλάδα-Σενεγάλη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x