Viral

Αυτός ο διαιτητής είναι… κοχονάτος! (video)

Ακόμη κι αν δεν ξέρεις, δεν είναι δύσκολο να ανακαλύψεις τι σημαίνει… κοχόνες. Το δύσκολο είναι να βρεις διαιτητές που να διαθέτουν σοβαρό σετ τέτοιων όπως ο Ντελφίνο που πήρε μια απίστευτη απόφαση.

Χαμός έχει ξεσπάσει στην Αργεντινή με τον Χερμάν Ντελφίνο, τον διαιτητή της αναμέτρησης Βελέζ-Άρσεναλ.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα κι ενώ το σκορ ήταν 1-1 πήρε μια εντελώς λανθασμένη απόφαση, καθώς υπέδειξε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων και κόκκινη κάρτα σε αμυντικό των φιλοξενούμενων. Το ριπλέι της φάσης κατέδειξε περίτρανα πως τα είχε κάνει μαντάρα αφού ο επιθετικός ήταν εκείνος που είχε χρησιμοποιήσει το χέρι του ακουμπώντας την μπάλα και παράλληλα γκρέμισε και τον αντίπαλό του, ο οποίος κοίταζε αποσβολωμένος τον διαιτητή.

Παρά τις διαμαρτυρίες ο Ντελφίνο ήταν ανένδοτος… Η μπάλα στήθηκε στην… πεναλντιέρα και όλα έδειχναν πως ακόμη ένα ματς θα κρινόταν από ένα… ανθρώπινο λάθος. Η μόνη διαφορά σε σχέση με άλλα τέτοια ήταν πως ο συγκεκριμένος διαιτητής αποφάσισε να γράψει στα παλιά του παπούτσια τους κανονισμούς περί μη χρήσης βίντεο στο ποδόσφαιρο και βλέποντας τη σαχλαμάρα του στα μάτριξ του γηπέδου, αποφάσισε να μην εμμείνει στην απόφασή του.

Έτσι, το πέναλτι δεν χτυπήθηκε ποτέ. Ο αμυντικός που αποβλήθηκε, επέστρεψε στο χορτάρι και ο επιθετικός της Βελέζ αντίκρισε κίτρινη κάρτα. Απλά πράγματα… Τώρα, βέβαια, αντί για τις τύψεις και τις ενοχές που θα είχε να αντιμετωπίσει εφόσον διατηρούσε την αρχική άδικη απόφασή του, μπορεί να κοιμάται ήσυχος και καθαρός μεν, αλλά καλείται να… δώσει εξηγήσεις για τις εκτός κανονισμών πρωτοβουλίες του.

Δείτε το βίντεο:



Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x