Viral

Ο Γλύκος διαφημίζει είδη αλιείας και γίνεται viral

Ο Παναγιώτης Γλύκος, άλλοτε τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και της Εθνικής ομάδας, σε διαφήμιση για είδη αλιείας.

Σε διαφήμιση για είδη αλιείας πρωταγωνιστεί ο Παναγιώτης Γλύκος. Ο τερματοφύλακας που είχε αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ και έφτασε μέχρι και το Μουντιάλ του 2014 με την Εθνική ομάδα (παίζοντας, μάλιστα, ως αλλαγή στον αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού που έδωσε την πρόκριση στους «16», διαφημίζει προϊόντα συγκεκριμένης εταιρείας σε βίντεο που κυκλοφορεί στο TikTok και στο YouTube.

Ο 36χρονος άλλοτε διεθνής άσος, που εμφανίστηκε τελευταία φορά με τον Απόλλωνα Λάρισας στην Super League 2 το 2022, είναι και ο ίδιος λάτρης του ψαρέματος και ασχολείται πολύ με αυτό από νεαρή ηλικία έχοντας εντυπωσιακές επιδόσεις.

«Είχα την τύχη να είναι και οι δύο γονείς µου από την όµορφη Σκόπελο και συγκεκριµένα από το Νέο Κλίµα Σκοπέλου. Εκεί όλα µου τα καλοκαίρια από µικρό παιδί τα περνούσα µε την οικογένεια µου, µιας και τότε ζούσαµε στο Βόλο. Επίσης ο πατέρας και οι περισσότεροι θείοι µου ήταν ψαράδες, οπότε µπήκε µέσα µου από µικρό παιδί το µικρόβιο που λέγεται θάλασσα», είχε δηλώσει παλαιότερα σε συνέντευξή του.

«Είναι κάποιες στιγµές στη ζωή µου που δε θέλω να µιλάω σε κανένα και η πρώτη µου επιλογή είναι αυτή της θάλασσας, που µε ηρεµεί τόσο πολύ και καταφεύγω σε αυτή για ξεχαστώ. Αλλά γενικά θα προτιµήσω το ψάρεµα µε παρέα, γιατί υπάρχει ο φιλικός ανταγωνισµός ποιος θα πιάσει και ποιος όχι. Τα πειράγµατα δίνουν και παίρνουν, οι συζητήσεις καλύπτουν κάθε πτυχή της ζωής και όχι µόνο του ψαρέµατος, και φυσικά όλα αυτά µου αρέσουν περισσότερο από το να είµαι µόνος µου…», είχε προσθέσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x