Viral

Ισπανία: Νεαροί έκλεψαν από φάτνη τον μικρό Ιησού και ζητούσαν στο TikTok λύτρα για να τον επιστρέψουν

Οι δύο «απαγωγείς», 19 και 21 ετών, κατηγορούσαν τις αρχές ότι «δεν φρόντιζαν καλά το βρέφος Ιησού».

Η αστυνομία στη νοτιοανατολική Ισπανία συνέλαβε δύο νεαρούς που κατηγορούνται ότι έκλεψαν ένα αγαλματίδιο που απεικονίζει τον Ιησού βρέφος από μια τοπική φάτνη και ζητούσαν λύτρα για την επιστροφή του με βίντεο που ανάρτησαν στο Tik Tok, έγινε σήμερα γνωστό από τις αρχές.

Οι δυο νεαροί , ηλικίας 19 και 21 ετών, ανάρτησαν ένα βίντεο αποκαλώντας τους εαυτούς τους «οι απαγωγείς» και απαιτώντας λύτρα ύψους 2000 ευρώ από την αστυνομία στο Σαν Βισέντ ντελ Ρασπέιγ, ένα προάστιο του Αλικάντε, ενώ κατηγορούσαν τις αρχές ότι «δεν φρόντιζαν καλά το βρέφος Ιησού».

Στο βίντεο καταγράφεται επίσης ένας άνδρας, με τα χαρακτηριστικά του να έχουν αλλοιωθεί έπειτα από τεχνική επεξεργασία, να εμφανίζεται και να παίρνει το αγαλματίδιο από το έδαφος, ενώ στη συνέχεια το τοποθετεί στο πορτμπαγκάζ ενός αυτοκινήτου.

@paco3386 Maxima difusion por favor, no solo ha sido ese, tambien han robado el que habia puesto tambien en la calle Villafranqueza 17 donde esta el mercadillo de Navidad, ojala os pillen y vereis como ya no os vais a reir tanto. #navidad #Alicante #sanvicentedelraspeig #ninojesus ? sonido original - paco1986garcia


Η δημοτική αρχή ανέφερε σε μια ανακοίνωση πως οι δύο άνδρες παραδέχθηκαν την εμπλοκή τους στην κλοπή, ενώ είχαν οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα.

Αφότου το συγκεκριμένο βίντεο έγινε viral, το αγαλματίδιο επανεμφανίστηκε χθες το βράδυ δίπλα σε έναν κάδο απορριμμάτων, σε έναν δρόμο κοντά στη φάτνη, σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης Παχί Πασκουάλ.

Επανατοποθετήθηκε στο λίκνο του σήμερα το πρωί.

Ο εκπρόσωπος της ισπανικής κυβέρνησης στο Αλικάντε, Κάρλος Σάντσεθ, δήλωσε πως το περιστατικό ήταν «πολύ ατυχές, διότι δεν ήταν καθόλου αστείο».

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x