Viral

Έπαιξε τον… εαυτό του σε σειρά της Αργεντινής ο Μέσι!

Ο Λιονέλ Μέσι άφησε για λίγο τα γήπεδα και στράφηκε στην ηθοποιία, αφού συμμετείχε ως guest σε σειρά της Αργεντινής, παίζοντας τον... εαυτό του!

Μπορεί να είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, όμως ο Λιονέλ Μέσι αφήνει... ανοιχτούς δρόμους και για μία δεύτερη καριέρα!

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός σταρ εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή στα αγωνιστικά λόγω του καλοκαιριού, ώστε να ασχοληθεί με την ηθοποιία. Ο Μέσι συμμετείχε ως guest στη δημοφιλή σειρά της πατρίδας του με τίτλο «Los Protectores», η οποία έχει ούτως ή άλλως άμεση σχέση με το ποδόσφαιρο οπότε του... ταίριαξε «γάντι»!

Ο ρόλος του 36χρονου, πάντως, δεν ήταν και ιδιαίτερα απαιτητικός, αφού κλήθηκε να ενσαρκώσει τον εαυτό του. Στη σκηνή του, που διαρκεί περίπου πέντε λεπτά, συναντιέται με τους τρεις ατζέντηδες που πρωταγωνιστούν, οι οποίοι προσπαθούν να τον πείσουν για μία πρωτοβουλία τους που σχετίζεται με τη στήριξη των νεαρών ποδοσφαιριστών. Παρά το γεγονός ότι ο Μέσι στην αρχή είναι αρνητικός στην πρόταση συνεργασίας, τελικά καταλήγει να συμφωνήσει μαζί τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x