Viral

«Πήγαμε να πάρουμε μέχρι και παίκτη που ήταν δικός μας, αλλά αυτό πια...»: Η απόγνωση οπαδού της Νιούκαστλ λόγω Γουντ!

Viral εχει γίνει η δημοσίευση ενός... απεγνωσμένου οπαδού της Νιούκαστλ μετά την ήττα από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η Νιούκαστλ θα αλλάξει χρόνο ούσα σε περίεργη φάση, καθώς με τέσσερις ήττες στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, έχει πέσει στην 8η θέση της βαθμολογίας της Premier League - εχοντας μείνει παράλληλα εκτός Champions League & League Cup.

Τελευταίο δείγμα γραφής της ομάδας του Έντι Χάου, η εντός έδρας ήττα, 3-1, από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, όπου ο Κρις Γουντ έκανε χατ τρικ απέναντι στην πρώην ομάδα του!

Ο Νεοζηλανδός επιθετικός είχε κοστίσει 30 εκατομμύρια ευρώ στις «καρακάξες» το 2022 όμως με πέντε γκολ σε 39 συμμετοχές δεν έπεισε, με αποτέλεσμα να πάρει μεταγραφή στη Νότιγχαμ πέρυσι.

Μετά λοιπόν από το σόου του έμπειρου φορ, ένας απεγνωσμένος φίλος της Νιούκαστλ έγινε viral με τη δημοσίευση που έκανε στα social media αναφορικά με το αποτέλεσμα!



Όπως έγραψε, «έχω δει αυτήν την ομάδα να υποβιβάζεται δις, να μετονομάζεται το γήπεδό της σε Sports Direct Arena, να κάνει σκάουτινγκ δικό της παίκτη, να προσλαμβάνει τον Στιβ Μπρους και να αγοράζεται από κράτος, αλλά το να τρώμε χατ τρικ από τον Κρις Γουντ είναι το πιο ντροπιαστικό πράγμα που έχω πάθει».

Αξίζει να σταθεί κανείς στην αναφορά περί σκάουτινγκ σε παίκτη που ανήκει στον σύλλογο, καθώς ο θρύλος αναφέρει πως το 2013, ο τότε αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Τζο Κίνεαρ, είχε παρακολουθήσει ματς για το Carabao Cup ανάμεσα σε Μπέρμιγχαμ και Σουόνσι και, εντυπωσιασμένος από την εμφάνιση του νεαρού Σέιν Φέργκιουσον, ρώτησε τους ανθρώπους των «μπλε» αν είναι διαθέσιμος.

Αυτό που δεν ήξερε, ήταν πως ο νυν μπακ χαφ της Ρόδεραμ, αγωνιζόταν στην Μπέρμιγχαμ ως δανεικός από τη Νιούκαστλ...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x