Viral

Πιάνει το όνειρο και με ένα χέρι (video)

Ο Ζακ Χόντσκινς, αν και γεννήθηκε χωρίς το κάτω μέρος του αριστερού του χεριού, έκανε ντεμπούτο στο NCAA και απαιτεί να αντιμετωπίζεται σαν όλους τους άλλους αθλητές του κολεγιακού πρωταθλήματος.

Η φύση τού στέρησε την αρτιμέλεια, αλλά δεν κατάφερε να του στερήσει το όνειρο. Ο Ζακ Χόντσκινς έκανε ντεμπούτο στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ με τους Φλόριντα Γκέιτορς αν κι έχει γεννηθεί χωρίς το κάτω μέρος του αριστερού του χεριού.

Στον παρθενικό του αγώνα έπαιξε μόλις δύο λεπτά έχοντας ένα άστοχο λέι απ, αλλά κέρδισε το χειροκρότημα και το θαυμασμό όλων για τη δύναμη της ψυχής του.

Κι αν κάποιος νομίζει πως η συμμετοχή του σε ένα από τα φημισμένα κολέγια του NCAA γίνεται χαριστικά, κάνει λάθος. Ο Χόντσκινς, που κατάγεται από την Τζόρτζια, έφτασε να έχει στην τελευταία του χρονιά με το λύκειό του περίπου 23 πόντους κατά μέσο όρο.

«Δουλεύω όσο σκληρά όλοι οι άλλοι. Θέλω πρώτα να με αναγνωρίσουν σαν παίκτη και νομίζω πως έχω αποδείξει αρκετά. Από μικρός ήθελα να παίξω κολεγιακό μπάσκετ και ποτέ δεν πίστευα πως δεν μπορώ να κάνω κάτι. Χαίρομαι που η ιστορία μου έχει φτάσει έξω στον κόσμο από τα ΜΜΕ και μπορεί να γίνει παράδειγμα για πολλά παιδιά που έχουν ανάλογα προβλήματα», τόνισε ο ταλαντούχος αθλητής, που έχει επιλέξει τη διοίκηση επιχειρήσεων ως τομέα των σπουδών του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x