Νέα μοντέλα

Wiesmann: το γιορτάζει με GT MF4-CS!

Η ιδέα να γιορτάζει μία εταιρία την επέτειο της με ειδική έκδοση είναι συνηθισμένη. Ωστόσο, η Wiesmann δεν είναι μια καθόλου συνηθισμένη εταιρία.

Η ιδέα να γιορτάζει μία εταιρία την επέτειο της με ειδική έκδοση είναι συνηθισμένη. Ωστόσο, η Wiesmann δεν είναι μια καθόλου συνηθισμένη εταιρία. Είναι μια γερμανική εταιρία που εδώ και 25 χρόνια κατασκευάζει σπορ αυτοκίνητα με βρετανικό στιλ που παραπέμπει σε Morgan/Lotus.

Πάντως, η ψυχή του θηρίου είναι καθαρά γερμανική μιας και προέρχεται από την BMW M3 και όπως γίνεται αντιληπτό μιλάμε για τον V8 των 420 ίππους. Συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων με διπλό συμπλέκτη και «έχει» τα 0-100 χλμ/ώρα σε 4,4 δλ. Ζυγίζει 1.320 κιλά, η τελική αγγίζει τα 292 χλμ/ώρα ενώ οι εμπρός 19άρες ζάντες φορούν ελαστικά 245/40 και οι πίσω 275/35.

Το εσωτερικό είναι εντελώς σπαρτιάτικο δίχως κλιματισμό, ηχοσύστημα, GPS. Θα πρέπει να δεθείτε με τις ζώνες τριών σημείων με συντροφιά... έναν πυροσβεστήρα και τα roll bars του κλωβού ασφαλείας. Το GT MF4-CS δεν είναι ένα απλό αυτοκίνητο αφού το φυσικό του περιβάλλον δεν είναι άλλο από την πίστα. Περισσότερα - πηγή: caroto.gr

Επιμέλεια: Δημήτρης Μπαλής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x