Γενικά

Α. ΙΣΜΑΗΛΟΣ Α.Ε. στη Ρόδο για Mercedes-Benz και smart

Με την κίνηση αυτή, η εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται με επιτυχία εδώ και πολλά χρόνια στην Αττική, άνοιξε αυτήν τη νέα μονάδα στη Ρόδο.

Αφορά τις πωλήσεις επιβατικών και ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων (van) Mercedes - Benz καθώς και των αυτοκινήτων smart, ώστε να ενισχύσει τις πωλήσεις της μάρκας στα Δωδεκάνησα, σε μία πολλά υποσχόμενη αγορά με ισχυρό τουρισμό.

Η Α. Ισμαήλος Α.Ε. μπορεί να μεγαλώνει σε μέγεθος, όμως διατηρεί στοιχεία του «παραδοσιακού» επιχειρηματικού χαρακτήρα, όπως τη συνεχή προσωπική παρακολούθηση και επίβλεψη, ενώ στηρίζει ενεργά φιλανθρωπικές εκδηλώσεις,
οργανώσεις και σωματεία, ακολουθώντας την αρχή της Mercedes-Benz Ελλάς να επιστρέφει στην κοινωνία μέρος των κερδών της.

Παρόντες στην τελετή των εγκαινίων ήταν οι: Γιάννης Καλλίγερος - πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της Μercedes-Benz Ελλάς, Νίκος Πρέζας - γενικός διευθυντής Επιβατηγών Αυτοκινήτων, Σταύρος Σταυρόπουλος - διευθυντής Ανάπυξης Δικτύου & Εκπαίδευσης καθώς και πλήθος τοπικών παραγόντων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Ελευθέριος Χατζημιχάλης, ο οποίος δραστηριοποιείται στο νησί της Ρόδου ως Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Mercedes-Benz & smart.


Επιμέλεια: Δημήτρης Μπαλής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x