Επικαιρότητα

Α. Τσίπρας: «Ορατή η αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ»

Με νέες βολές κατά της κυβέρνησης για τις επιλογές της και την πεποίθηση πως η αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ θα φανεί στην κάλπη και τη νέα Βουλή, εμφανίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας.

Με νέες βολές κατά της κυβέρνησης για τις επιλογές της και την πεποίθηση πως η αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ θα φανεί στην κάλπη και τη νέα Βουλή, εμφανίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Βελλίδειο, ολοκληρώνοντας την επίσκεψή τοιυ στην 78η ΔΕΘ.

«Όπως έπεσαν οι δύο μνημονιακές κυβερνήσεις, έτσι θα πέσει σύντομα και η κυβέρνηση του κ. Σαμαρά», ανέφερε χαρακτηριστικά σχολιάζοντας τη δήλωση του πρωθυπουργού ότι θα εξαντλήσει την τετραετία και πρόσθεσε πως ο κ. Σαμαράς δεν πρέπει να ξεχνάει ότι και ο ίδιος έγινε πρωθυπουργός από εκλογές, που διεξήχθησαν πριν από τη λήξη της τετραετίας.

«Δεν ανυπομονούμε να βρεθούμε στην εξουσία», δήλωσε και σημείωσε πως οι εκλογές και η αλλαγή στην κυβέρνηση είναι όρος για την επιβίωση των χαμηλά εισοδηματικά στρωμάτων και την κυριαρχία της χώρας.

Ο κ. Τσίπρας είπε επίσης πως αν γίνονταν τώρα εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπαιρνε «απόλυτη πλειοψηφία» στη Βουλή και τόνισε πως θα βρεθούν δυνάμεις που θα στηρίξουν μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας και στην κυβέρνηση αυτή δεν θα αξιοποιηθούν μόνο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x