Stoiximan Super League

«Αβάσιμες δικαιολογίες της Σούπερ Λίγκας»

Στον Παναθηναϊκό θεωρούν πως θα έπρεπε να είχαν ήδη λάβει τα πρακτικά της περασμένης συνεδρίασης, όπως είχε συμβεί πριν λίγο καιρό με τον Ολυμπιακό, με αφορμή τη «διαμάχη» Μαρινάκη-Μελισσανίδη.

Εντελώς αβάσιμες χαρακτηρίζουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τις δικαιολογίες της Σούπερ Λίγκας, πως για να χορηγηθούν τα πρακτικά θα πρέπει πρώτα να περάσει το ζήτημα απ’ το επόμενο συμβούλιο, με αφορμή το αίτημά τους να πάρουν στα χέρια τους αντίγραφο με τα όσα συνέβησαν και ειπώθηκαν την περασμένη Τρίτη.

Στο τριφύλλι ξεκαθαρίζουν πως σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, κάθε ΠΑΕ που έχει έννομο συμφέρον και συμμετείχε στην εκάστοτε συνεδρίαση, διατηρεί το δικαίωμα να χορηγηθεί πλήρες αντίγραφο (κι όχι μόνο απομαγνητοφώνηση) απ’ τη διοργανώτρια αρχή, δίχως να υπάρξει καμία έγκριση από κανένα άλλο όργανο.

Άλλωστε, κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και τον περασμένο Νοέμβριο, όταν η ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε λάβει αυθημερόν τα πρακτικά του τότε συμβουλίου για να «υποστηρίξει» την διαμάχη που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x