Stoiximan Super League

Ανταγωνισμός εκ των έσω

Ο Μίτσελ χρησιμοποιεί ολοένα και περισσότερους παίκτες από το ρόστερ του Ολυμπιακού και βλέπει πως ο ανταγωνισμός, που ήθελε από την αρχή της σεζόν, για την ενδεκάδα επιτυγχάνεται σε μεγάλο βαθμό.

Ένα από τα κέρδη του Ολυμπιακού στα τελευταία του παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ είναι ότι ο Μίτσελ χρησιμοποιεί τα περισσότερα από τα «όπλα» που διαθέτει το ρόστερ της ομάδας του. Από το ξεκίνημα της σεζόν ο Ισπανός γνώριζε ότι το ρόστερ είναι αρκετά μεγάλο, ωστόσο, ήθελε να βλέπει και ανταγωνισμό μεταξύ των παικτών του για τη διεκδίκηση των θέσεων της ενδεκάδας.

Αυτό διακρίνεται σε μεγάλο βαθμό, πλέον, αφού οι 14 (Ρομπέρτο, Μπονγκ, Χολέμπας, Μανωλάς, Σιόβας, Σάμαρης, Μεντζανί, Ντομίνγκες, Μασάντο, Φουστέρ, Σαβιόλα, Μήτρογλου, Βάις, Κάμπελ) παίκτες τους οποίους έδειξε να εμπιστεύεται περισσότερο στο ξεκίνημα της αγωνιστικών υποχρεώσεων έγιναν 17. Και αυτό γιατί σημαντικό χρόνο συμμετοχής αρχίζουν και παίρνουν στα πόδια τους οι Ντινγκά, Σαλίνο και Γιαταμπαρέ.

Παράλληλα, ο Μίτσελ θέλει να συνεχίσει να προσθέτει νέα πρόσωπα και οι υπόλοιποι που παίρνουν σειρά είναι οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Μιγκέλ Τόρες, που ολοένα και πλησιάζουν στο 100%. Συγχρόνως στην ατζέντα του Ισπανού παραμένουν οι Ολαϊτάν και Σκέποβιτς, που δίνουν έξτρα λύσεις στην επιθετική γραμμή που ενδεχομένως να χρειαστεί «φρεσκάρισμα» στη συνέχεια λόγω της σειράς αγώνων που ακολουθεί.

Προσεχώς… ροτέισον

Με αρκετές αλλαγές σε πρόσωπα αναμένεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό απέναντι στον ΟΦΗ ο Μίτσελ. Ο Ισπανός, δεν αποκλείεται, να ξεκουράσει αρκετούς ποδοσφαιριστές του λόγω της υπερπροσπάθειας στο «Ντα Λουζ» αλλά και του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί στη συνέχεια.

Έτσι, για την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής υποψήφιοι για την άμυνα είναι οι Παπαδόπουλος, Παπάζογλου και Μεντζανί, οι οποίοι πιθανότατα θα διεκδικήσουν μία θέση για την άμυνα. Από τη μέση και μπροστά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η επιστροφή του Χαβιέ Σαβιόλα στο αρχικό σχήμα με τους Κάμπελ, Ολαϊτάν και Σκέποβιτς να διεκδικούν επίσης φανέλα βασικού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x