F1

Ανταλλαγή εγκωμίων μεταξύ Χάμιλτον και Ρόσμπεργκ

Λιούις Χάμιλτον και Νίκο Ρόσμπεργκ ήταν… κύριοι, παρά το «έντονο» μεταξύ τους παρελθόν, μετά το φινάλε της σεζόν που βρήκε πρωταθλητή τον δεύτερο.

Έχουν τσακωθεί σαν τα κοκόρια, έχουν βριστεί και διεκδίκησαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο ΚΑΙ τον φετινό τίτλο. Κι όμως, Λιούις Χάμιλτον και Νίκο Ρόσμπεργκ έδωσαν μαθήματα συμπεριφοράς μετά το τέλος του πρωταθλήματος που έστεψε πρωταθλητή τον δεύτερο.

«Ειλικρινά, νιώθω πολύ καλά και ας έχασα τον τίτλο. Έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου, κέρδισα δέκα Grand Prix και τους τελευταίους αγώνες σερί. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και την ομάδα μου για όλη τη βοήθεια. Πολλά συγχαρητήρια στον Νίκο για το πρώτο του πρωτάθλημα», δήλωσε ο Βρετανός πιλότος.

Ο Γερμανός ομόσταβλός του στη Mercedes ήταν πανευτυχής. «Είναι κάτι εξωπραγματικό. Είμαι πολύ περήφανος και κατάφερα κάτι που είχε πετύχει και ο πατέρας μου, που είναι εδώ, δίπλα μου. Θέλω να συγχαρώ τον Λιούις, έκανε καταπληκτική σεζόν. Είναι ένας σπουδαίος αντίπαλος και είναι πάντα δύσκολο να τον νικήσεις», τόνισε.

Όσο για τον τρίτο του πόντιουμ με Ferrari, Σεμπάστιαν Φέτελ, είπε: «Ήταν ένας δύσκολος αγώνας, ειδικά στους τελευταίους γύρους που ήμασταν τέσσερα μονοθέσια σε πολύ κοντινή απόσταση. Δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του Νίκο. Προσπάθησα να κερδίσω κάποιες θέσεις, αλλά τα ελαστικά μου δεν ήταν σε καλή κατάσταση στο φινάλε. Ήταν μια δύσκολη σεζόν για μένα, αλλά για μένα είναι σημαντικό που ολοκληρώθηκε με μια παρουσία στο πόντιουμ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x