Πόλο

«Ανταποδίδει» στη Γαλατά ο Ολυμπιακός

Την φιλοξενία της Γαλατασαράι θέλει να ανταποδώσει ο Ολυμπιακός, με τις δύο ομάδες να πραγματοποιούν κοινή προετοιμασία από την Κυριακή (9/11) στον Πειραιά, ενόψει Τσάμπιονς Λιγκ.

Την Γαλατασαράι θα φιλοξενήσει ο Ολυμπιακός για κοινή προετοιμασία, ενόψει της συμμετοχής των δύο ομάδων στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη στις αρχές του Οκτώβρη για το τουρνουά που διοργάνωσε η Γαλατά και θα… ανταποδώσουν την φιλοξενία στους Τούρκους, για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία ενόψει των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων.

Συγκεκριμένα, η Γαλατά θα φτάσει στην Αθήνα την Κυριακή (9/11) και θα μείνει μέχρι την Πέμπτη (13/11), διάστημα που θα δοθούν φιλικά τεστ, όπως τόνισε και ο Θοδωρής Βλάχος.

«Σε λίγες ημέρες μπαίνουμε στον μήνα όπου ξεκινά και το Πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ. Η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει. Η ομάδα μας βαδίζει σε πολύ καλό δρόμο αλλά θέλουμε κάποια δυνατά τεστ για να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα με την Μπρέσια στην Ιταλία. Η Γαλατασαράι είναι μια πολύ δυνατή και έμπειρη ομάδα και θα μας βοηθήσει πάρα πολύ να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό και να διορθώσουμε τα λάθη μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x