Κώστας Νικολακόπουλος

Άντε να εκτεθώ με τη βοήθεια της κυρίας!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος δεν ξεχνάει τι είχε γράψει στο sport-fm.gr για το Μιραλάς κι επανέρχεται...

***Εδώ ο κόσμος χάνεται θα μου πείτε κι εγώ σας λέω για μεταγραφές. Άδικο δεν έχετε, αλλά για τα άλλα ούτε «ειδικός» είμαι, ούτε θα ήθελα και να γράψω πολλά. Ίσως γιατί θλίβομαι από αυτά που διαπιστώνω και κύρια από το ότι πάρα πολλοί Έλληνες δεν έχουν αντιληφθεί τι πραγματικά παίζεται για την πατρίδα μας.

***Τέλος πάντων, ίσως κάποια άλλη στιγμή...Απλά θέλω σήμερα να δώσω μία συνέχεια σε ένα κομμάτι μου για το Μιραλάς, με τίτλο, αν θυμάστε, «μακάρι να πέσω έξω και να έρθει…». Εξέφραζα την απορία μου για το πώς ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να κάνει μία τέτοια μεταγραφή.

***Όμως, σημασία δεν έχει τόσο η άποψη κι η γνώμη κι η απορία του κάθε δημοσιογράφου, όσο το τι ισχύει στο ρεπορτάζ. Και πρέπει να σας πω ότι ο Ολυμπιακός κάνει μία πολύ σοβαρή προσπάθεια για να φέρει πίσω τον Κέβιν στην Ελλάδα, με ομαλοποίηση βέβαια της κατάστασης στη χώρα.

***Με την καλή συγκυρία ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επίσημες σοβαρές προσφορές στο τραπέζι, παρά μόνο το δικό του ενδιαφέρον. Αν και θα είναι θέμα αν επιβεβαιωθεί και το ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε, γιατί οι Τούρκοι έχουν πολλά λεφτά για να ρίξουν στις μεταγραφές.

***Η δεύτερη καλή συγκυρία για τον Ολυμπιακό είναι η στάση της συζύγου του Μιραλάς, που δεν το συζητάει ότι για την οικογένειά της η καλύτερη επιλογή είναι η Αττική και δη τα νότια προάστια της. Ηδη δύο χρόνια στο μουντό Λίβερπουλ μάλλον είναι αρκετά.

***Άντε, μακάρι να εκτεθώ, με τη βοήθεια της κυρίας Μιραλάς!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x