Επικαιρότητα

Αδελφός Πάμπλο Εσκομπάρ για Narcos: Να μη γίνονται γυρίσματα χωρίς την ευλογία μας!

Σε μια απομονωμένη περιοχή στο Μεξικό εντοπίστηκε νεκρός δίπλα στο αυτοκίνητό του την περασμένη εβδομάδα ένας εργαζόμενος στο Netflix,ο οποίος αναζητούσε τοποθεσίες για τα γυρίσματα της σειράς Narcos.

Ανησυχία έχει δημιουργήσει στους παραγωγούς της σειράς Narcos, που προβάλλεται από το Netflix, η μυστηριώδης δολοφονία του 37χρονου Κάρλος Μουνιόθ Πορτάλ, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε νεκρός δίπλα στο αυτοκίνητό του ενώ αναζητούσε τοποθεσίες για τα γυρίσματα της σειράς σε απομονωμένη περιοχή στο Μεξικό.


Οι υπεύθυνοι της σειράς, μετά την δολοφονία του Πορτάλ, που είχε εργαστεί επίσης στις ταινίες James Bond, Spectre και Fast and Furious, σκέφτονται αν θα πρέπει να συνεχίσουν τα γυρίσματα του σίριαλ, που αναφέρεται στην άνοδο και την πτώση του διαβόητου βαρόνου του κολομβιανού καρτέλ του Μεντεγίν, Πάμπλο Εσκομπάρ, στο Μεξικό ή αν θα είναι καλύτερα να μεταφερθούν στην Κολομβία.

Ο 71χρονος Ρομπέρτο ντε Χεσούς Εσκομπάρ Γκαβίρια, αδελφός του Πάμπλο Εσκομπάρ, μετά τον θάνατο του Πορτάλ προειδοποίησε το Netflix να αποφεύγει να χρησιμοποιεί το Μεξικό και την Κολομβία για τα γυρίσματα του Narcos χωρίς την άδεια της Εσκομπάρ Α.Ε.!

Σε συνέντευξή του στην αμερικανική ιστοσελίδα Hollywood Reporter ο Εσκομπάρ δήλωσε: «Ειδικά χωρίς την ευλογία μας (να μη γίνονται τα γυρίσματα). Αυτή είναι η χώρα μου» και πρόσθεσε πως το Netflix πρέπει να βρει μπράβους για να προστατεύσει τους ανθρώπους του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Netflix «τα γεγονότα γύρω από τον θάνατο του Πορτάλ είναι ακόμα άγνωστα και οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες».

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x