Βόλεϊ

Αντιδρά έντονα ο ΠΑΟΚ στην πιθανότητα αλλαγής ώρας του πέμπτου τελικού!

Χάος με τον 5ο τελικό της Volleyleague!Ολυμπιακός και Nova θέλουν αλλαγή ώρας, λόγω της φιέστας της ΠΑΕ, όμως ο ΠΑΟΚ με επιστολή στη Λίγκα δηλώνει πως αν συμβεί κάτι τέτοιο, δεν θα κατέβει στο ματς

Την πρόθεσή του να μην κατέβει στον πέμπτο τελικό της Volleyleague, σε περίπτωση που αλλάξει η ώρα διεξαγωγής του, εκδήλωσε με επιστολή του στη Λίγκα ο ΠΑΟΚ.

Το ματς είχε προγραμματιστεί από την αρχή για την ερχόμενη Κυριακή (7/5) στις 19:00 στο κλειστό του Ρέντη, με το πρόβλημα να δημιουργείται λόγω του προγραμματισμού της φιέστας της ΠΑΕ την ίδια μέρα στις 20:30, στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Πρόθεση της Nova, για εμπορικούς αλλά και λειτουργικούς λόγους λόγους, είναι να μεταφερθεί στις 17:30 το κρίσιμο παιχνίδι του βόλεϊ, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΠΑΟΚ.

Με επιστολή του στη Λίγκα ο «Δικέφαλος του Βορρά» ξεκαθαρίζει πως σε περίπτωση αλλαγής ώρας του ματς που θα κρίνει το φετινό πρωτάθλημα, δεν θα κατέβει στο γήπεδο.

Μάλιστα, άνθρωποι του «ασπρόμαυρου» ΤΑΠ, σχολίαζαν χαρακτηριστικά: «Αν αλλάξουν την ώρα, ας πανηγυρίσει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός μαζί με τη Nova».

Στην στάση του ΠΑΟΚ συμβάλλει και το γεγονός πως αντίστοιχο αίτημα που είχαν καταθέσει οι άνθρωποι του συλλόγου για τον πρώτο τελικό, δεν είχε γίνει δεκτό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x