Πόλο

Αντίδραση για την μείωση των παικτών

Να μην μειωθούν οι παίκτες που θα συμμετέχουν στα ρόστερ της Α1 πόλο Ανδρών και Γυναικών σε 21 από 25 ζήτησε ο ΑΝΟΓ με επιστολή του στην ΚΟΕ, προκειμένου να μη χαθεί το κίνητρο για τις ακαδημίες.

Να μη γίνει η μείωση των παικτών στα ρόστερ των ομάδων της Α1 πόλο Ανδρών και Γυναικών ζήτησε ο ΑΝΟΓ με επιστολή του στην Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας.

Ο σύλλογος της Γλυφάδας αντέδρασε για την απόφαση της ΚΟΕ, προκειμένου να μην στερηθούν οι ομάδες το κίνητρο για ανάπτυξη των ακαδημιών.

Η ανακοίνωση:

«Κύριοι,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την επιθυμία του συλλόγου μας να παραμείνει ο αριθμός των παικτών και των παικτριών που μπορούν να δηλωθούν στο πρωτάθλημα Α1 Ανδρών & Γυναικών στους είκοσι πέντε.

Κατά την άποψή μας με την απόφαση αυτή ουσιαστικά οι ομάδες οι οποίες προετοιμάζουν αθλητές-τριες μέσω των ακαδημιών τους θα στερηθούν ένα σημαντικό κίνητρο , όπως είναι αυτό της συμμετοχής τους στο αντίστοιχο ρόστερ.

Καταλαβαίνουμε απόλυτα τους λόγους οι οποίοι σας ώθησαν σ αυτή την απόφαση αλλά άποψη μας είναι ότι το αποτέλεσμα ενός αγώνα με βάση τα ήδη υπάρχοντα ρόστερ των ομάδων μπορεί να αλλοιωθεί με την απουσία για διάφορους λόγους πέντε έως έξι βασικών παικτών – παικτριών.

Επομένως η μείωση των παικτών από 25 σε 21 δεν θα οδηγήσει σε λύση του συγκεκριμένου προβλήματος.

Σας παρακαλούμε όπως επανεξετάσετε το θέμα της μείωσης του ρόστερ των ομάδων υδατοσφαίρισης Α1 κατηγορίας Ανδρών & Γυναικών
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x