Ευρώπη

Αντιμετωπίζει σκόρερ ο Ολυμπιακός

Έναν κατά φύση επιθετικό παίκτη θα βρει απέναντι του ο Ολυμπιακός στους ομίλους της Ευρωλίγκας, καθώς ο Νόλαν Σμιθ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με την Γαλατάσαραϊ. Δείτε τους αριθμούς του.

Πολύ σημαντική προσθήκη για την Γαλατάσαραϊ ενόψει της νέας σεζόν που θα την βρει αντίπαλο του Ολυμπιακού στους ομίλους της Ευρωλίγκας.

Συγκεκριμένα, η τούρκικη ομάδα ενέταξε στο δυναμικό της για το επόμενο έτος τον Νόλαν Σμιθ της Τσεντεβίτα.

Σήμα κατατεθέν του 26χρονου κόμπο γκαρντ είναι το επιθετικό χάρισμα που έχει από την αρχή της καριέρας του μέχρι και σήμερα. Αυτό άλλωστε μπορεί να το συνειδητοποιήσει κανείς εύκολα, ρίχνοντας μια απλή ματιά στους αριθμούς του.

Κατά τη διάρκεια της περυσινής σεζόν με τον λιθουανικό σύλλογο, ο Αμερικάνος αθλητής είχε κατά μέσο 16.3 πόντους, 4.1 ασίστ και 3.3 ριμπάουντ ανά αγώνα στο Eurocup, ενώ για την Αδριατική Λίγκα σκόραρε 13.3 πόντους συνολικά.

Προτού γίνει ντραφτ από τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς το καλοκαίρι του 2011, ο Σμιθ προερχόταν από μια άκρως εντυπωσιακή σεζόν με τον κολλέγιο του (Ντιούκ), όπου είχε κατά μέσο όρο 20.6 πόντους και 5.1 ασίστ ανά αγώνα.

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x