Αγγλία

Αντιμέτωπος με τις δικαστικές αρχές ο Ερέρα

Σε δίκη κλήθηκε ο Άντερ Ερέρα που είναι ύποπτος για εμπλοκή σε αγώνα που αποδείχτηκε χειραγωγημένος, όσο αγωνιζόταν στη Σαραγόσα.

Ο Άντερ Ερέρα αναμένεται να καταθέσει σε δικαστήριο για την πολύκροτη υπόθεση χειραγώγησης αγώνα για το ισπανικό πρωτάθλημα.

Η ερεύνα βρίσκεται σε εξέλιξη με πολλούς αγώνες να περνάνε από το «μικροσκόπιο» των ισπανικών άρχων.

Ο Άντερ Ερέρα βρίσκεται ανάμεσα σε 41 παίχτες, προπονητές και παράγοντες που έχουν εμπλακεί στην υπόθεση με διαφόρους «ύποπτους» αγώνες.

Την επομένη ημέρα του παιχνιδιού της Νιούκαστλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και συγκεκριμένα στις 5 Μαρτίου, οφείλει να παραβρεθεί σε δικαστήριο για να καταθέσει για το σκάνδαλο που κλονίζει το ισπανικό ποδόσφαιρο.

Στη συγκεκριμένη υπόθεση που εμπλέκεται ο Βάσκος μέσος, οι εισαγγελείς ισχυρίζονται ότι οι ποδοσφαιριστές της Λεβάντε έλαβαν 1 εκατομμύριο ευρώ για να έχουν μειωμένη απόδοση και να ηττηθούν στο

αγώνα με αντίπαλο την Ρέαλ Σαραγόσα για το φινάλε τις σεζόν 2010-11.
Για την ιστορία η Σαραγόσα κέρδισε με 2-1 , κάτι που σήμαινε ότι απέφυγε τον υποβιβασμό, όμως κίνησε τις υποψίες με αποτέλεσμα να γίνει διερεύνηση από τις αρμόδιες αρχές. Υπενθυμίζεται ότι ο 25χρονος άσος, εκείνη τη περίοδο αγωνιζόταν στη Σαραγόσα.

Επιμέλεια: Αντώνης Χαϊκάλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x