Χάντμπολ

«Αντίο» από Μουντζουρίδη

Οριστική είναι τελικά η απόφαση του Νίκου Μουντζουρίδη να αποχωρήσει από τον Δούκα και το χάντμπολ, ύστερα από είκοσι χρόνια συνεχούς παρουσίας στους πρωταθλητές του 2008.

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του πρώην διεθνούς αθλητή τον αναγκάζουν να αποσυρθεί από την ενεργό δράση μόλις στα 30 του, έχοντας αγωνιστεί σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του στην ομάδα των ανατολικών προαστίων.

Ο ίδιος θέλησε να ανακοινώσει την αποχώρησή του με μια επιστολή που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

20 ΥΠΕΡΟΧΑ ΧΡΟΝΙΑ...

«Μετά από 20 χρόνια στην οικογένεια του ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ, που είχα την τιμή να αποτελώ μέλος και να αντιπροσωπεύσω με ήθος και αξιοπρέπεια, το αθλητικό μου ταξίδι έφτασε στο τέλος του.

Οι αυξημένες επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω την ενασχόλησή μου με το άθλημα που αγάπησα από παιδί και το οποίο μου χάρισε αξέχαστες στιγμές.

Θέλω να ευχαριστήσω, πρώτα από όλα την οικογένειά μου, που με στήριζε υπομονετικά και ήταν πάντα δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια ΔΟΥΚΑ, καθώς και τον αθλητικό σύλλογο Εκπαιδευτηρίων Δούκα, που συνέβαλε στην αθλητική μου εξέλιξη στον χώρο του χάντμπολ και που τα τελευταία χρόνια μου έκανε την ιδιαίτερη τιμή να με επιλέξει ως αρχηγό αυτής της υπέροχης αθλητικής παρέας.

Είχα την τύχη να συνεργαστώ με σημαντικούς προπονητές τόσο στο σωματείο μου, όσο και στις Εθνικές ομάδες, τους οποίους ευχαριστώ ξεχωριστά για όλα όσα μου προσέφεραν στην πορεία μου αυτή.

Τέλος, νιώθω τυχερός που υπήρξα συμπαίκτης και αντίπαλος με καταξιωμένους αθλητές, τους οποίους θεωρώ καλούς μου φίλους και τους ευχαριστώ, από καρδιάς, για όλες τις μοναδικές στιγμές, τις χαρές και τις λύπες, που ζήσαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα μου και θα προσπαθήσω, όσο είναι δυνατόν, να βρίσκομαι κοντά της και να τη στηρίζω με
όποιο τρόπο μπορώ.

Με εκτίμηση,

Νίκος Μουντζουρίδης»


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x