Champions League

«Αντίο δέκατο, αντίο Μουρίνιο…»

Για αποτυχία του Μουρίνιο και της Ρεάλ Μαδρίτης γίνεται λόγος στον ισπανικό Τύπο μετά τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του Champions League, ενώ η αποχώρηση του Πορτογάλου θεωρείται δεδομένη.

Ο ισπανικός Τύπος υποδέχτηκε με βαρύγδουπους τίτλους τον αποκλεισμό της Ρεάλ Μαδρίτης από τη Ντόρτμουντ παρά τη νίκη με 2-0.

Σύσσωμα τα μέσα της χώρας κάνουν λόγο για… αργό ξύπνημα της «βασίλισσας», ενώ ρίχνουν ευθύνες στον Ζοσέ Μουρίνιο, την αποχώρηση του οποίου από τον πάγκο της ομάδας θεωρούν δεδομένη.

Sport: «Αντίο Μουρίνιο! Η αποτυχία ολοκληρώθηκε. Έντεκα χρόνια χωρίς να κατακτήσει τον τίτλο η Ρεάλ. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ πρέπει να κλείσει τον κύκλο και να προχωρήσει σε αλλαγή μετά από ένα ακόμη φιάσκο».

El Mundo Deportivo: «Αντίο δέκατο! Το όνειρο της Ρεάλ κράτησε δέκα λεπτά, αλλά τα δύο γκολ δεν ήταν αρκετά. Η ομάδα συμπλήρωσε έντεκα χρόνια απογοητεύσεων στο Champions League».

As: «Το θαύμα δεν έγινε από θαύμα. Μόνο μετά το πρώτο γκολ στο 81’ πήρε φωτιά το ματς».

Marca: «Το πίστεψα… Η Ρεάλ προσπάθησε να κάνει μία επική ανατροπή με τη βοήθεια του σπουδαίου κόσμου της που φώναζε ‘μπορείς να προκριθείς’. Αποχωρεί ο Μουρίνιο;».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x