Κύπελλο Ελλάδας

«Αντίπαλοι μόνο στο γήπεδο»

Σε καλό κλίμα και παρουσία των δύο προέδρων έγινε στο Υπ. Πολιτισμού η σύσκεψη για τον τελικό Κυπέλλου. «Αντίπαλοι μόνο στο γήπεδο», είπαν Αλαφούζος-Βρύζας. Από 420 επιπλέον εισιτήρια οι δύο ομάδες.

Οι διοικήσεις Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ έδωσαν το παράδειγμα και ελπίζουμε να ακολουθήσουν και οπαδοί τους. Στη σημερινή σύσκεψη που έγινε την Τετάρτη στο Υπουργείου Πολιτισμού, παρουσία του υπουργού Πάνου Παναγιωτόπουλου, αλλά και των προέδρων των δύο ομάδων, Γιάννη Αλαφούζου και Ζήση Βρύζα αντίστοιχα, το κλίμα ήταν άριστο. «Είμαστε αντίπαλοι μόνο στο γήπεδο και δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε», τόνισαν οι δύο πρόεδροι.

Όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές, ανάμεσά τους ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, ο αθλητικός εισαγγελέας, Αριστείδης Κορέας, ο πρόεδρος του ΟΑΚΑ Πέτρος Γαλακτόπουλος και εκπρόσωποι της αστυνομίας, συμφώνησαν στη λήψη αυστηρών μέτρων για την τήρηση της τάξεως και συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες του τελικού.

Η πιο σημαντική είδηση είναι πως έγινε δεκτό το αίτημα που κατέθεσαν από κοινού οι δύο ομάδες για περισσότερα εισιτήρια. Έτσι οι «νεκρές» ζώνες θα είναι μικρότερες και οι δύο φιναλίστ θα πάρουν επιπλέον από 420 εισιτήρια, πέρα δηλαδή από τα 21.300 που τους είχαν δοθεί.

Στο ραντεβού αυτό αναπτύχθηκε από την αστυνομία το σχέδιο ασφαλείας του ματς και έγινε σαφές πως θα υπάρχουν ανά νομό δυνάμεις ασφαλείας και ΜΑΤ, προκειμένου να μην υπάρξει το παραμικρό κατά την κάθοδο των οπαδών στο ΟΑΚΑ.

Σημειώνεται πως θα υπάρχουν ανά νομό δυνάμεις ασφαλείας και ΜΑΤ προκειμένου να μην υπάρξουν παρατράγουδα κατά τη μετάβαση των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Αθήνα. Παράλληλα δεν θα γίνει προσυγκέντρωση των οπαδών του «Δικεφάλου του Βορρά» στο σύνδεσμο της οδού Πειραιώς (θα υπάρξουν εκεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από το βράδυ της Παρασκευής), κάτι που αποδέχτηκε ο Ζήσης Βρύζας που θα αναλάβει επαφές με τους οργανωμένους. Συνάντηση με τη «Θύρα 13» θα έχει και ο Γιάννης Αλαφούζος για να ζητήσει να μη γίνει το παραμικρό. Σε ό,τι αφορά τους φίλους των δύο ομάδων από την επαρχία, αυτού του ΠΑΟΚ θα συγκεντρωθούν στις Αφίδνες, ενώ του Παναθηναϊκού στην Ελευσίνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x