Stoiximan Super League

«Αντίπαλος» από Ρώμη για Φινμπόγκασον

Αναθερμαίνεται το ενδιαφέρον της Λάτσιο για τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον, σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ που εκτιμούν πως είναι δύσκολο ο Ισλανδός φορ να μετακομίσει στον Ολυμπιακό και την Ελλάδα.

Το ενδιαφέρον της Λάτσιο για τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον δεν είναι «φρέσκο», αλλά φαίνεται πως αναθερμαίνεται, αν τουλάχιστον πιστέψουμε τις αναφορές στον ιταλικό Τύπο. Η ομάδα της Ρώμης εξετάζει την περίπτωση να κινηθεί ξανά για τον Ισλανδό φορ, ενώ τα ιταλικά ΜΜΕ εκτιμούν πως είναι δύσκολο αυτός να μετακομίσει στον Ολυμπιακό και την Ελλάδα.

«Θα ήθελα να παίξω στην Ιταλία, έχω περάσει από τη χώρα για αρκετό καιρό και μιλάω τη γλώσσα. Υπήρξε και πέρσι ενδιαφέρον, αλλά ήθελα να μείνω στην Ολλανδία γιατί είχα ακόμη πράγματα να μάθω. Τώρα όμως αισθάνομαι έτοιμος να κάνω το άλμα. Δεν νομίζω να μείνω στην Ολλανδία. Θα ήθελα να παίξω σε ένα νέο πρωτάθλημα και να μετρήσω τις δυνάμεις μου απέναντι στους κορυφαίους», δήλωσε ο Φινμπόγκασον.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση που αγγίζει τα 6 εκατ. ευρώ για τον παίκτη και δεν προτίθεται να φτάσει στα ύψη που αξιώνει η Χέρενφεϊν (8-9 εκατ. ευρώ). Η επιθυμία του παίκτη να παίξει στο Champions League και το γεγονός ότι το συμβόλαιό του λήγει σε έναν χρόνο είναι τα ατού των «ερυθρόλευκων» στην προσπάθεια να αποκτήσουν τον παίκτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x