Τένις

Αντίθετος με το σχέδιο ενίσχυσης των παικτών τένις ο Τιμ

Την έντονη διαφωνία του στην πρόταση του Νόβακ Τζόκοβιτς, να συγκεντρωθούν χρήματα για τους παίκτες που βρίσκονται χαμηλά στο ranking και έχουν πληγεί από την πανδημία εξέφρασε ο Ντομινίκ Τιμ.

Κάθετα αντίθετος με την πρόταση να συγκεντρωθούν χρήματα από τους κορυφαίους τενίστες για αυτούς που βρίσκονται στα χαμηλά της κατάταξης εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Ντομινίκ Τιμ.

Ο Νο3 τενίστας του κόσμου, μιλώντας στο Krone Sport στάθηκε στον αντιεπαγγελματισμό που έχει συναντήσει από αντιπάλους, τονίζοντας πως θα προτιμούσε να ενισχύσει ανθρώπους και ιδρύματα που έχουν ανάγκη.

«Κανένας από τους παίκτες που βρίσκονται χαμηλά στην κατάταξη δεν βρίσκεται σε κίνδυνο για τη ζωή του. Έχω συναντήσει παίκτες στα Tour που δεν είναι αφοσιωμένοι στο άθλημα. Πολλοί από αυτούς είναι αντιεπαγγελματίες. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να τους δώσω χρήματα» σχολίασε αρχικά ο Αυστριακός και συνέχισε:

«Θα προτιμούσα να τα δώσω σε ανθρώπους και ιδρύματα που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Δεν υπάρχει επάγγελμα που να σου διασφαλίζει επιτυχία και υψηλό εισόδημα από την αρχή της καριέρας σου. Δεν χαρίστηκε τίποτα στους παίκτες που αγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο. Όλοι έπρεπε να κερδίσουμε με μάχη την άνοδο στην κατάταξη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x